MAC Lierop | Grand Prix | Michael Hool tweede in de mini Grand Prix in Lierop 09-11

Michael Hool tweede in de mini Grand Prix in Lierop 09-11

Mini-GP Lierop 8 november 2015

Michael Hool van MX Shop Venray is momenteel aan het herstellen van zijn schouderblessure die hij op heeft gelopen tijdens de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Mill.

Michael Hool tweede in de mini Grand Prix in Lierop

Michael Hool van MX Shop Venray is momenteel aan het herstellen van zijn schouderblessure die hij op heeft gelopen

tijdens de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Mill. Michael Hool tweede in de mini Grand Prix in Lierop Het begint weer steeds beter te gaan met zijn schouder en daarom pakte hij gisteren een wedstrijd mee in het Brabantse Lierop.

Op het zware zandcircuit werd de mini Grand Prix verreden. Voor Michael was dit een mooie training om aan zijn conditie te werken en om de concurrentie wat op te zoeken om zo weer in zijn oude ritme te komen.

Michael reed twee goede manches en wist de eerste manche winnend af te sluiten. Ook in de tweede manche was hij op zijn KTM SX-F350 goed vooraan te vinden en wist toen op een tweede plaats te finishen. Hiermee miste hij net de

dagwinst en werd met hetzelfde aantal punten als de uiteindelijke winnaar, tweede.

Michael zal zijn trainingen in de komende weken verder zetten zodat hij snel weer op zijn vertrouwde niveau zal zijn.