MAC Lierop | Grand Prix | Voorzitterswissel bij MAC St. Christoffel in Gemert 20-05

Voorzitterswissel bij MAC St. Christoffel in Gemert 20-05

Carel van Heugten legt na 20 Jaar de Voorzittershamer neer

MAC St. Christoffel, o.a. organisator van de jaarlijkse ONK motocross op het Wolfsbosch circuit, heeft sinds deze week een nieuwe voorzitter. 20 jaar lang werd de voorzittershamer gehanteerd door Carel van Heugten uit Gemert. De nieuwe voorzitter is Arie Crooijmans, ook afkomstig uit Gemert.


Voorzitterswissel bij MAC St. Christoffel in Gemert

Foto: Peter van der Sanden - Carel van Heugten legt na 20 Jaar de Voorzittershamer neer.

Arie Crooijmans wordt de nieuwe Voorzitter van MAC St. Christoffel in Gemert.


Mede dankzij de inzet van de oude voorzitter is Gemert jarenlang gastheer geweest van de ONK openingswedstrijd. Dat er juist in het afscheidsjaar geen ONK solo in Gemert is geweest steekt de oude voorzitter wel. Maar dat heeft niks te maken met zijn aftreden. Van Heugten: “Ik heb een jaar geleden al aangegeven dat ik wilde stoppen. Mijn gezondheid laat wel eens te wensen over en ik vond dat het tijd werd voor jonge mensen in het bestuur. Toen ik 20 jaar geleden zelf voorzitter werd stierf kort daarna de oude voorzitter (Harrie Verhoeven). Ik had niemand op wie ik terug kon vallen. Dat was niet prettig. Dat gun ik mijn opvolger niet. Zolang de nieuwe voorzitter gebruik wil maken van mijn kennis van zaken ben ik beschikbaar. Ik ben dan wel geen bestuurslid meer, ik blijf wel nauw bij de motorclub betrokken”. Tijdens de jaarvergadering werd Carel van Heugten (70) benoemd tot erelid van MAC St. Christoffel.

Met de komst van Arie Crooijmans als voorzitter, 45 jaar jong, is de kans groot dat er een frisse wind door de motorclub gaat waaien. Arie is motorcrossliefhebber van het eerste uur, heeft zelf gecrosst en was ook nog een paar jaar monteur bij Peter Herlings. Arie werkt als planner bij transportbedrijf Van den Bosch in Erp. En vanaf nu mag hij ook gaan plannen bij MAC St. Christoffel.

 

Kijk voor alle info op de website van MAC St. Christoffel: www.macstchristoffel.nl

Bron: MPS - Peter van der Sanden

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: