MAC Lierop | Grand Prix | BK Motocross Kesterheide dit weekend met Evgeny Bobryshev 21-06

BK Motocross Kesterheide dit weekend met Evgeny Bobryshev 21-06

BK Motocross 2012

Sinds de eerste organisatie op de Kesterheide in 1974 zakten al meer dan 400.000 sportliefhebbers af naar Kester Gooik. Zoveel klanten moet je verdienen en dat heeft het organiserende AMC De Toekomst perfect begrepen! Vlaanderens mooiste natuurlijke motorcrossomloop en een veelzijdig topprogramma maken de 2012 editie van de motorcross in Kester opnieuw tot een absolute must. Behalve het Open BK, BK MX2 en de gebruikelijke nevenklassen komen ook de zijspannen en quads in actie.

Dat de mensen van AMC Dworp niet om een stunt verlegen zijn, blijkt maar weer eens. Was er vorige week al sprake van een mooi deelnemersveld op de Kesterheide dan zal dit komend weekend niet anders zijn! Maar er is meer...
 

BK Motocross Kesterheide dit weekend met Evgeny Bobryshev

BK Motocross Kesterheide dit weekend met Evgeny Bobryshev.

 

Dit weekend heb ik de vraag gesteld aan Bobby of hij wou komen rijden in Kester en nu is de kogel dus door de kerk, want we krijgen net de bevestiging binnen van René Deboeck voorzitter van AMC Dworp. De tegenstand voor Keeno zal dus iets groter zijn nu de symphatieke Rus het startveld zal vervoegen. Naast Bobryshev, is ook Rui Goncalves aan de start en kunnen we dus over het voltallige Honda World Motocross Team spreken. Dit betekend ook dat er zeker meer volk naar de Kesterheide zal afzakken dus op tijd vertrekken is hier best de boodschap.

Kester is er klaar voor


De voorbereidingen voor de 2e proef voor het BK inters open, het 1e BK zijspannen en quads en alle andere reeksen nadert het definitieve stadium. Het parcours zelf ligt er perfekt bij en de vele vrijwilligers zijn met man en macht in de weer om alles in de definitieve plooi te leggen zodat iedereen optimaal van een prachtig motorcross-weekend kan genieten op de Kesterheide dit weekend.

Let op: voor wie via Brussel komt: het kruispunt van de wegen Ternat-Edingen en Ninove-Brussel is helemaal opgebroken en afgesloten en ook daarna is de weg voor 4km afgesloten. Beter is door te rijden tot afslag Aalst op de E40, dan richting Ninove en rechtdoor richting Edingen. Vanaf daar zal uw GPS het wel weer over nemen.
 

KLIK HIER - BMB Mons Radson Trophy – Inters Open

 

KLIK HIER - BMB Mons Monster Energy Trophy MX2

 

Kijk voor meer info via de website: www.amcdworp.be

 

Bron: AMC Dworp / MXWorld

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: