MAC Lierop | Grand Prix | Herjan Brakke start niet in Grand Prix van Lierop 27-08

Herjan Brakke start niet in Grand Prix van Lierop 27-08

Grand Prix Motocross Championship MX1 & MX2 2012

Herjan Brakke van het JK Gebben Racing Yamaha Team zal helaas niet van start gaan in de Grand Prix van Lierop. Brakke liep tijdens de Grand Prix van Zweden een hielblessure op waar in het ziekenhuis drie maanden voor stond. We zijn nu 7,5 week verder en Brakke zit weer terug op de motor.
 

Geen GP Lierop voor Herjan Brakke

Foto: Geen GP Lierop voor Herjan Brakke.


Helaas is Herjan nog niet fit genoeg om te kunnen starten en heeft daarom besloten om de Grand Prix van Lierop over te slaan.

Interview door MX Active

 

Het is nu n week voor de GP van Lierop. Hoe gaat het met de in Zweden opgelopen hielblessure, n nog belangrijker, kun je starten in Lierop?

Herjan Brakker: Ik ga helaas niet van start in de GP van Lierop, dit is een enorme domper voor mij want ik heb lang uitgekeken naar deze fantastische GP(de mooiste van het jaar)!!

Met mijn blessure gaat het de goede kant op, in het ziekenhuis hadden ze gezegd dat dit zo'n 3 maanden in beslag zou nemen voordat ik weer zou kunnen rijden, maar gelukkig heb ik afgelopen week weer voor het eerst weer gereden! Dit was slechts 7,5week na de GP van Zweden.

Mijn enkel moet nog los komen en mijn been is nog niet sterk genoeg, maar ik kan weer gaan opbouwen! Ik zal er alles aan doen om sterker terug te komen.

Hope i'll be back soon!
 

 

Bron: Motocrossplanet / MX Active - Michel Benjamins

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: