MAC Lierop | Grand Prix | MX After Season Party 2012 30-09

MX After Season Party 2012 30-09

MX After Season Party in de Elsombrero te Reusel!

Op vrijdag 9 november staat El Sombrero in Reusel weer in het teken van de MX After Season Party.

 

Ook dit jaar staan er gave acts op het programma. Op alle fronten doen we er een schepje bovenop om er weer een onvergetelijke avond van te maken.

Het feest dat van 20.30 tot maar liefst 03.00 uur doorgaat, wordt ondersteund door djs danseressen, huldigingen, toerenbegrenzers en champagne. Het dj-duo MacNelis & Kevino Martino wordt voor 1,5 uur afgewisseld door dj Audio Snap. Met trots mogen we melden dat ook dit jaar de enige echte Kiske dn omroeper de huldigingen voor zijn rekening neemt.

Voor deze editie van de MX After Season Party wordt een speciale VIP lounge ingericht op het balkon in de grote zaal. Niet alleen de pros, maar ook jij kunt je hiervoor online aanmelden via deze website.
 

MX After Season Party 2012

Foto: MX After Season Party 2012.


Ook dit jaar bieden we in samenwerking met hotel De Kempen een speciaal arrangement, inclusief overnachting, shuttle van en naar El Sombrero, ontbijt en een uitslaapregeling.

Groepen van minimaal tien personen kunnen rekenen op gratis champagne wanneer zij zich vooraf hebben aangemeld via deze website.

Onze mediapartners Nick Janssen en Huub Munsters zetten hun beste beentje voor om deze avond vast te leggen voor een prachtig stukje naslagwerk. Dus: dress to impress

Volgens de laatste berichten staat zelfs Jeffrey Herlings op pole position voor deze feestavond. Wij kunnen bijna niet wachten tot 9 november!

Voor alle informatie en arrangementen betreft de MX After Season Party: KLIK HIER

Graag tot dan!
Team Joint Forces Projects

: : De minimale leeftijd is wederom vastgesteld op 16 jaar.
 

Bron: Team Joint Forces Projects

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: