MAC Lierop | Grand Prix | ONK Motocross Harfsen 18-10

ONK Motocross Harfsen 18-10

KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross

De seizoensfinale van het ONK motocross op zondag 21 oktober in Harfsen belooft een schitterend evenement te worden. Niet alleen verschijnt wereldkampioen Jeffrey Herlings samen met vele andere toprijders aan de start, er is ook een uitgebreid bijprogramma. Via het KNMV Twitteraccount maak je kans op kaarten.
 

ONK Harfsen: Herlings aast op vier zeges op n dag

Foto: ONK Motocross Harfsen.


Meedoen aan de twitteractie is eenvoudig. Volg de KNMV op twitter, retweet het actiebericht en je maakt kans op de kaarten. De KNMV mag in samenwerking met organisator HAMAC Harfsen 5 x 2 tickets weggeven. De winnaars worden 16 oktober bekend gemaakt.

Op circuit Peppelenbos komen 4 klassen in actie: de 85cc, 125cc, MX2 en MX1. Voor wie tussen de bedrijven door even iets anders wil is er een uitgebreid bijprogramma samengesteld. Kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen gratis kennismaken met de motocross tijdens de Yamaha Junior Riding Experience. Professionele crosskleding inclusief helm is beschikbaar en geschoolde instructeurs begeleiden de deelnemers. Ook staat de speelweide weer vol met gratis attracties. Een ware kindermagneet zal ongetwijfeld de 28 meter lange Mega Stormbaan zijn. Deze hindernisbaan biedt bijna 30 meter aan uitdagingen.

In de feesttent staat de muziek centraal, met als headliner 'De Motorband'. Deze band is Normaal en Jovink en de Voederbietels inn, aangezien vader Bennie en zoon Gijs Jolink en Hendrik Jan Lovink hierin samenspelen. Dit powertrio bezingt hun liefde voor motorcross en motorrijden gevangen in heerlijke bekende rock (& roll) klassiekers. In het voorprogramma rond 13.30 uur de band Kraakthelder. Deze op Curacau bekende band wisselt stevige rock- en popnummers af met opzwepende feestmuziek.

Deelnemersinformatie:
Tijdens het laatste ONK motocross staat inschrijving voor deelname ook open voor: alle licentiehouders van de MX1 Nationalen, MX2 Nationalen, 85cc grote wielen en jeugd 125cc .
 

Aanvullend Reglement
Deelnemerslijst 85cc
Deelnemerslijst 125cc
Deelnemerslijst MX2
Deelnemerslijst MX1

 

Adres en entreeprijzen:
ONK Harfsen zondag 21 oktober 2011
Circuit t Peppelenbos, Deventerweg 5 in Harfsen

Entreeprijzen: kinderen t/m 12 jaar gratis, 13 t/m 16 jaar 10 euro, volwassenen 20 euro.
Randprogramma start zondag 21 oktober rond 11:00 uur, trainingen vanaf 9:00 uur, wedstrijden ca. 12:30 uur. Meer info via de website www.mxharfsen.nl. Volg de organisatie ook op Twitter: www.twitter.com/mxharfsen en Facebook: www.facebook.com/motorclubharfsen.
 

Bron: KNMV

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: