MAC Lierop | Grand Prix | Marc de Reuver tekent bij Stabilo Pro Grip Team! 03-01

Marc de Reuver tekent bij Stabilo Pro Grip Team! 03-01

De Reuver tekent bij Stabilo Pro Grip MX Team

Met veel trots meldt het Stabilo Pro Grip MX Team een contract te hebben getekend met Marc de Reuver. De 29-jarige crosser gaat zich richten op het KNMV Open Nederlands Kampioenschap gecombineerd met het Belgische Kampioenschap en de ADAC MX Masters.

 

De Reuver tekent bij Stabilo Pro Grip MX Team

Foto: Albert Schreuder - De Reuver tekent bij Stabilo Pro Grip MX Team.

 

De geboren Amstelvener is al jaren een grote naam in de motocrosswereld en goed voor drie Open Nederlandse titels. De viervoudig GP-winnaar heeft maarliefst 13 jaar Grand Prix ervaring onder de wielen! Door de deal met de team uit Best keert ‘Calimero’ terug op KTM waarvoor hij vier jaar al fabrieksrijder actief was. Dat De Reuver nog altijd populair is bewijst hij op Twitter waar hij met ruim 8.000 volgers landgenoot Jeffrey Herlings (6.852) makkelijk klopt!

De andere rijders in het Brabantse team onderleiding van Hans de Brouwer zijn Brian Bogers, Axel Van der Sande en Juan Carlos Benito. Zowel Brian als Axel komen in actie tijdens het KNMV Open Nederlands Kampioenschap MX2 en het Europees Kampioenschap MX2. Juan Carlos zal zich richten op het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 125cc.

Het ONK begint op 17 maart in het Gelderse Halle, het EK MX2 begint op 14 april in het Italiaanse Arco dit Trento.

Bron: KEMCO - Steven van Kempen

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: