MAC Lierop | Grand Prix | Rob van Vijfeijken ook in 2013 voor het van Vijfeijken van Dijck MX Team 14-01

Rob van Vijfeijken ook in 2013 voor het van Vijfeijken van Dijck MX Team 14-01

KNMV ONK Motocross 2013

Rob van Vijfeijken uit Deurne zal ook in 2013 actief blijven in het Open Nederlands Kampioenschap MX1. Dit kampioenschap is het hoofddoel van Rob en daarnaast zal hij gedurende het seizoen nog een aantal internationale wedstrijden rijden.
 

Rob van Vijfeijken ook in 2013 voor het van Vijfeijken van Dijck MX Team

Foto: Rob van Vijfeijken ook in 2013 voor het van Vijfeijken van Dijck MX Team.


Rob blijft uitkomen op Honda voor het van Vijfeijken van Dijck MX Team. Dankzij de firma van Dijck MX Products kan Rob van de ondersteuning van Pro Circuit en Alias kleding genieten.

Naast de hulp van Gebr. Van Vijfeijken B.V. en van Dijck MX Products MX Products kan Rob rekenen op de ondersteuning van de onderstaande bedrijven:

- CS Body en Feetcare
- Twin Air
- JH MX Service

In 2012 brak Rob in het voorseizoen drie botjes in zijn elleboog en ook een middenhandsbeentje. Vanwege deze blessure moest hij het eerste deel van het ONK seizoen missen. Gedurende het seizoen kwam de rijder uit Deurne goed terug en liet tijdens de laatste wedstrijd om het ONK in Harfsen zien dat hij in de top tien thuis hoort door tiende en achtste te worden in de manches. Voor 2013 is de doelstelling van Rob simpel: zo goed mogelijk presteren in het ONK MX1.
 

Bron: Vijfeijken van Dijck MX Team

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: