MAC Lierop | Grand Prix | Arnaud Tonus terug bij de Grand Prix in Valkenswaard 13-03

Arnaud Tonus terug bij de Grand Prix in Valkenswaard 13-03

Grand Prix Motocross 2013

De Zwitser Arnaud Tonus zal tijdens de Grand Prix in Valkenswaard zijn terug keer maken in het Wereld Kampioenschap. Tonus liep tijdens de Grand Prix van Qatar een barst op in zijn onderbeen maar gelukkig valt het allemaal mee waardoor hij binnenkort de motortraining kan hervatten.

 

Arnaud Tonus terug bij de Grand Prix in Valkenswaard

Foto: Arnaud Tonus terug bij de Grand Prix in Valkenswaard.

 

Na twee wedstrijden kijkt Tonus al tegen een achterstand aan van 100 punten op Jeffrey Herlings waardoor het lastig zal worden voor hem om een gooi te doen naar de wereldtitel.

Commentaar Arnaud Tonus: “Ik was opgelucht toen de dokters mij vertelden dat er niets gebroken was. Wel heb ik nog pijn in mijn been. Ik kreeg een flinke klap in mijn been toen ik in Qatar landde na een triple jump. Het deed enorm veel pijn maar iedere dag gaat het beter en ik denk dat ik binnen een paar dagen terug op de motor kan stappen. Op dit moment kan ik al fietsen en andere activiteiten doen om in vorm te blijven. Ik ga morgen naar Ortema in Duitsland om een Ortema brace aan te laten meten. Vervolgens zal ik afreizen naar Frankrijk om de eerste wedstrijd om het Frans Kampioenschap bij te wonen’’.
 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: