MAC Lierop | Grand Prix | Harrie van Heijst (oprichter van Catering H. van Heijst) overleden 30-05

Harrie van Heijst (oprichter van Catering H. van Heijst) overleden 30-05

Memoriam - Harrie van Heijst

Harrie van Heijst

Harrie van Heijst; oprichter van Catering H. van Heijst is op 27 mei overleden aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte.

Nadat Harrie in maart vorig jaar te horen had gekregen dat hij kanker had, wisten wij dat het er aan zat te komen. De familie en wij mochten echter Harrie nog 14 maanden in ons midden hebben. Op sommige momenten was het een erg pijnlijke strijd. Maandagavond is hij, in het bijzijn van zijn naasten vredig ingeslapen.

Harrie van der Heijst die op 5 april 1939 werd geboren was met name voor organisatoren van de motorsport een goede bekende en een man die de motorsport in zijn algemeenheid een warm hart toedroeg. Harrie begon zijn cateringbedrijf met de verkoop via een ijskar en zette er samen met echtgenote Rietje dusdanig de schouders onder dat iemand die een evenement organiseerde moeilijk om de goede service van van Heijst Catering heen kon.

De firma van der Heijst was met name gewaardeerd om haar faire manier van zaken doen en als het een keer tegenliep met het aantal bezoekers hoorde je geen gepiep, want zoals Harrie en zijn opvolger zoon Arno altijd stelden: je moet onze handel over jaren zien.

Harrie is thuis, waar u donderdag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur afscheid van hem kunt nemen.

De Dienst van Woord en Gebed vindt plaats op vrijdag 31 mei om 14.00 uur in de Johannes de Meerderekerk aan het H. Hartplein te Den Dungen, waarna Harrie te ruste wordt gelegd op de Protestantse begraafplaats aan de Nieuwstraat te Sint Michielsgestel.

Nabij het condoleanceregister staan collectebussen, waarin u een gift kunt doneren voor het KWF kankerfonds en het Epilepsiefonds.

Indien wij vergeten zijn U persoonlijk uit te nodigen, wilt U dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.

Kampseveld 32
5275 CA Den Dungen

 

KLIK HIER - Condoleance register

 

KLIK HIER - Info Rouwkaart

 

Bron: Noppennieuws - Herman Hoff

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: