MAC Lierop | Grand Prix | Marc de Reuver nu ook als trainer bij MX Stage Nederland 21-06

Marc de Reuver nu ook als trainer bij MX Stage Nederland 21-06

MX Stage - Circuit de Landsard Eindhoven

Wegens het feit dat er nu nog steeds deelnemers inschrijven voor MX Stage Nederland heeft de organisatie ervoor gekozen nog een extra trainer in het programma op te nemen en dit is niemand minder dan kersvers gediplomeerde trainer Marc de Reuver , de voormalig GP-rijder bekend onder de bijnaam Calimero.

 

Marc de Reuver nu ook als trainer bij MX Stage Nederland

Foto: Marc de Reuver nu ook als trainer bij MX Stage Nederland.

 

Vooral voor de nieuw in het leven geroepen topklas groep is Marc met al zijn ervaringen op nationaal en internationaal gebied natuurlijk van onschatbare waarde aldus de organisatie van MX Stage Nederland. We hebben met trainers als George Strik, Henri Verstappen, Jan van Hastenberg, Antoon van de Linden en Arwald Nijland natuurlijk al erg veel kwaliteit in huis en dit is dan ook ons doel, kwaliteit leveren.

De trainingsweek die gehouden wordt op circuit de Landsard is van 29 juli tot en met 2 augustus 2013 en kenmerkt zich door de combinatie van vakantie en trainen, dus voor ieder wat wils.

Heb jij dus zin in een mooie ervaring met toptrainers die je de fijne kneepjes van crossen bij gaan brengen kijk dan op de site van MX Stage Nederland welke te vinden is onder www.mxstage.nl en schrijf je nog snel in.

Momenteel is er tevens een actie voor het goede doel Ronald Mc Donald huis te Maastricht waarbij er een mooie Oakley Zonnebril (afkomstig van Andre de Klerk Opticiens) geveild wordt. Iedereen kan hier op bieden. Zondag wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar van deze speciale Oakley bril is geworden. Kijk op www.mxstage.nl bij de link actie.

 

Bron: Motocrossnieuws - Geert Gelaude

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: