MAC Lierop | Grand Prix | Marc de Reuver verlaat Stabilo Pro Grip MX Team 08-07

Marc de Reuver verlaat Stabilo Pro Grip MX Team 08-07

De Reuver weg bij Stabilo Pro Grip MX Team

In goed overleg wordt vandaag bekend gemaakt dat Marc de Reuver het seizoen af gaat maken bij een ander team. De reden hiervoor is dat het op dit moment erg moeilijk is binnen het Stabilo Pro Grip MX Team om een rijder als Marc onderdak te bieden.

 

Marc de Reuver verlaat Stabilo Pro Grip MX Team

Foto: Bavo Swijgers - Marc de Reuver verlaat Stabilo Pro Grip MX Team.

 

Volgens Hans de Brouwer is het vanaf het begin niet eenvoudig geweest, Marc is gewend om in professionele teams te rijden en wij waren hier niet klaar voor! Toen KTM aankwam om te vragen of Marc het seizoen van 2012 uit mocht rijden bij ons waren we heel erg vereerd omdat Marc nog steeds een icoon is in de Nederlandse crosswereld! Tijdens de onderhandelingen voor 2013 bleek het vooraf al een moeilijke opgave te worden om Marc te kunnen onderhouden, nieuwe sponsors werden gezocht maar is in deze tijd niet eenvoudig gebleken!

 

Het blijft lastig voor teams als ons om op het hoogste niveau te werken omdat de mogelijkheden niet altijd ideaal zijn en dat we in een tijdperk leven dat veel rijders moeten betalen om ergens te mogen/kunnen rijden. Wij zijn nog steeds aangewezen op mensen welke bereid zijn om vrijwillig een belangrijke bijdrage te willen leveren om het team draaiende te houden, dit alles heeft het voor Marc niet eenvoudig gemaakt om onder deze omstandigheden te moeten werken. De resultaten van Marc voor het team waren zeker goed te noemen met een drietal podium plaatsen in de ONK’s en diverse andere mooie resultaten op KTM.
 

Bron: Stabilo Pro Grip MX Team

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: