MAC Lierop | Grand Prix | Living for the Weekend Official Preview 01-08

Living for the Weekend Official Preview 01-08

Grand Prix Motocross 2013

Living for the Weekend verfilmt de keiharde realiteit achter n van de zwaarste sporten ter wereld. LFTW is een productie van Nick Janssen en Jean-Paul Maas en verschijnt vanaf 21 oktober 2013 in de bioscoop.

 

Video: Living for the Weekend Official Preview.

 

Het idee voor een film ontstond na het afspelen van n van Nick's videoclips op een groot scherm tijdens de opening van de MX After Season Party 2012. De beelden ondersteund door het overweldigende geluid gaven Nick Janssen en Jean-Paul Maas de inspiratie voor dit nieuwe initiatief. Een bioscoopfilm over motorcross; hij moest er komen. En hij komt er. Dit jaar nog.

Industry bioscoop in Veghel is de plek waar Living for the Weekend op 21 oktober in premire gaat voor iedereen met een passie voor motorcross. De drie spraakmakende verhaallijnen van oud GP-Rijder Henk van Mierlo, de talentvolle jeugdrijder Roan van de Moosdijk en de actuele GP's nemen de kijker mee in een ware filmbeleving. Living for the Weekend volgt Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jol Roelants, Ken de Dycker, Jeremy van Horebeek, Kevin Strijbos en Clement Desalle in hun strijd om de wereldtitel. Het grote scherm, de intense beelden en de juiste timing gecombineerd met een verbluffende sound en verrassende details brengen motorcross naar ng hogere dimensies. Living for the Weekend is een documentaire die niets te raden over laat; een film waarin alle emoties die gepaard gaan met de sport worden vastlegt als nooit tevoren.

LFTW is een Nederlandstalige film voor alle leeftijden. Naast Industry bioscoop in Veghel, wordt de film vertoond in bioscopen door de rest van Nederland en Belgi. Tickets zijn online verkrijgbaar.
 

Kijk op www.livingfortheweekend.mx voor alle info, merchandise, tickets, gadgets, foto's, persaccreditaties en meer.

Volg ons via www.Twitter.com/LFTW_The_Movie of www.facebook.com/livingftweekend

Contact: jeanpaul@jointforcesprojects.com

 

Bron: Jointforcesprojects - Leanne Arts

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: