MAC Lierop | Grand Prix | Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson 09-09

Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson 09-09

Grand Prix Motocross 2013

Namens het team wil ik alle partners en sponsoren bedanken voor de ondersteuning die deze prestatie mogelijk heeft gemaakt. Wat gisteren gebeurt is heeft niemand van ons durven dromen.

 

Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson

Foto: Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson.

 

De resultante van de nieuwe aanpak van 4-stroke MX service B.V. (thuisbasis van het JK-SKS-Gebben Racing team) heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan deze ongelofelijk mooie overwinning. Door partnerships met specialisten uit de MX wereld, zijn we in staat om als privé team, “motoren” op maat te maken, die kunnen wedijveren met de fabrieksmachines. Doelstelling is een competitieve motor te maken die vertrouwen geeft aan de rijder. Dit vertrouwen biedt hem de mogelijkheid om alles uit zichzelf te halen. Dat laatste heeft Shaun Simpson gisteren gedaan, waarvoor heel veel bewondering en diep respect!

 

Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson

Foto: Bedankt voor alle overweldigende reacties overwinning Shaun Simpson.

 

Hans Koenen, technisch specialist bij 4-Stroke MX service B.V., heeft de Yamaha’s opgebouwd met ondersteuning van de know-how van Volleberg Motorsports, HGS uitlaatsystemen, HK-Suspension, Twin-air en de input en hulp van vader Willy Simpson en WP Suspension.

Ook bedanken we het publiek dat de prestaties van Shaun erg kon waarderen en hem enthousiast aangemoedigd heeft, aangespoord door de omroepers Kees en Leon.

Een dag om nooit te vergeten. Maar het smaakt wel naar meer.

Namens 4-STROKE MX SERVICE BV (Team: JK-SKS-GEBBEN Racing)

 

Bron: Toine Uijttewaal

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: