MAC Lierop | Grand Prix | Wat is uw sportmoment van 2013? - Stem Jeffrey Herlings !!! 11-12

Wat is uw sportmoment van 2013? - Stem Jeffrey Herlings !!! 11-12

Wat wordt het sportmoment van 2013?

Wat wordt het sportmoment van 2013? De etappe-overwinning van Bauke Mollema in de Vuelta? Het landskampioenschap van Ajax? Het WK-goud van Epke Zonderland? Het afscheid van Mark van Bommel? Of heb jij een andere suggestie?

 

Wat is uw sportmoment?

 

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?.

 

Het NOS | NOC*NSF Sportgala heeft vanaf de editie 2013 een nieuwe prijs, de Sport in Beeld Prijs: voor het meest bijzondere en memorabele Nederlandse sportmoment van het jaar. Nieuw is niet alleen dat het publiek mag meestemmen, maar ook eerst een eigen favoriet moment kan insturen.

De prijs is vernoemd naar het eerste sportprogramma op televisie van de NOS (toen nog NTS geheten), een verre voorganger dus van NOS Studio Sport.

Hoe gaat het nomineren en stemmen in z'n werk?


Tussen 11 en 24 november kan iedereen via sportmoment2013@nos.nl een spraakmakend Nederlands sportmoment voordragen. Dat kan een heel bijzondere sportprestatie zijn, maar ook een opvallend moment in (de voorbereiding op) een wedstrijd of tijdens bijvoorbeeld een persconferentie.

 

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?

Video: Wat is uw sportmoment van 2013?.

 

Hoe dan ook: een moment dat in ieders geheugen gegrift staat. Van de meest genomineerde momenten wordt een Top 10 gemaakt, waarop tussen 25 november en 13 december gestemd kan worden (nos.nl). Onder de deelnemers worden drie keer twee toegangskaarten voor het Sportgala verloot.

De Sport in Beeld Prijs wordt toegevoegd aan de eretitels die tot nu toe werden vergeven op het NOS | NOC*NSF Sportgala: de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Gehandicapte Sporter, Talent en Coach van het jaar, alsook de Fanny Blankers-Koen Carričreprijs. Deze prijzen worden toegekend door een vakjury en de topsporters zelf.

Hoogerland en Zonderland

De Sport in Beeld Prijs komt in de plaats van de Sportmoment van het Jaar-verkiezing van NOS Studio Sport. Daarbij kon het publiek een stem uitbrengen op door de redactie geselecteerde momenten. Zo werd in 2011 de val van Johnny Hoogerland in het prikkeldraad tijdens de Tour de France het meest gedenkwaardige sportmoment; in 2012 was dat het olympisch goud voor Epke Zonderland.

Het sportmoment van 2013 wordt bekendgemaakt op het NOS | NOC*NSF Sportgala op dinsdag 17 december. Het Sportgala wordt vanaf half negen live uitgezonden op Nederland 1 en nos.nl.
 

Bron: NOS-Sport

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: