MAC Lierop | Grand Prix | Coldenhoff wil sterk terugkeren in WK MX2 09-05

Coldenhoff wil sterk terugkeren in WK MX2 09-05

Grand Prix Motocross 2014

Rockstar Suzuki Europe-rijder Glenn Coldenhoff is er opgebrand dat zijn knieblessure niet al het einde betekent van zijn MX2 Grand Prix carriere. Glenn, die een contract heeft om in 2015 met Suzuki de overstap te maken naar de MXGP klasse, is aan het herstellen van een zware knieblessure.

 

Coldenhoff wil sterk terugkeren in WK MX2

Foto: Coldenhoff wil sterk terugkeren in WK MX2.

 

Glenn is momenteel bezig aan een revalidatieperiode van twaalf weken en daarna is de kans groot dat hij snel weer op zijn fabrieks Suzuki plaats kan nemen. Ik ben twee dagen geleden gestopt met het nemen van pijnstillers en ik wacht nu op de testresultaten om met volledig met mijn dokter in Nederland te kunnen gaan werken.

Momenteel wacht ik op wat trainingsapparatuur van Ortema dus een tijdschema voor mijn herstel is zeker aan de orde.
Er is mij verteld dat het zon twaalf weken zal duren voordat het bot en de ligamenten hersteld zijn en daarna moet ik weer in staat zijn om hard te lopen en te fietsen. Als alles volgens plan verloopt zal dit rond midden juli zijn.

Ik heb mijn doelen gezet op de laatste Grand Prixs in Brazilie en Mexico. Ik wil terug komen en gelijk mee strijden voor het podium. Hopelijk word ik dan ook geselecteerd voor de MX des Nations. Dat zijn de wedstrijden waar ik momenteel voor aan het werk ben.

 

 

Bron: Coldenhoff Racing

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: