MAC Lierop | Grand Prix | KNMV coryfee Derk Jan Wolsink overleden 18-11

KNMV coryfee Derk Jan Wolsink overleden 18-11

Memoriam Derk Jan Wolsink

Derk Jan Wolsink - GP Lierop 2009

Na een langdurig ziekbed is Derk Jan Wolsink uit Emmeloord op 14 november op 71-jarige leeftijd overleden. Derk Jan genoot grote bekendheid in de motorwereld. Zo was hij tientallen jaren werkzaam als official voor de KNMV en was hij Official van Verdienste.

 

Als telg van een bekende motorfamilie uit Hengelo (Gld) groeide Derk Jan Wolsink op in een omgeving van competitie op twee wielen. Een grote passie voor motocross werd later vergezeld door een minstens zo grote affectie voor de Supermoto.

 

Derk Jan bekleedde als vrijwilliger voor de KNMV de meest uiteenlopende functies op sportgebied. Zo was hij wedstrijdleider en lid van diverse sportcommissies. Ook werkte hij vele jaren op het bondsbureau in Arnhem.

 

Op circuit de Herselse bossen in Lierop is Derk Jan vele jaren als wedstrijdlijder actief geweest bij zowel nationale als internationale wedstrijden.

 

De crematie van Derk Jan Wolsink zal op 20 november in besloten kring plaatsvinden.

 

De KNMV wenst zijn vrouw Franny, zijn twee kinderen en verdere familie veel sterkte met het dragen van dit verlies. Ook wij namens MAC Lierop wensen hen heel veel sterkte.

 

KLIK HIER Mensenling bericht

 

Bron: KNMV

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: