MAC Lierop | Grand Prix | Motocross Programma MAC Lierop 2015 24-01

Motocross Programma MAC Lierop 2015 24-01

In september ronken sinds anderhalve decennia weer Zijspanmotoren

Aan het begin van het nieuwe jaar worden langzamerhand alle kalenders ingepland voor het nieuwe Motocross seizoen van 2015. Ook voor MAC Lierop staan er verschillende data op het programma. In plaats van de DMX wedstrijden die voor dit jaar helaas komen te vervalen staat er een 3-uurscross geplant welke in samenwerking met MC Deurne georganiseerd zal worden. Daarnaast zal in het najaar de jaarlijkse Clubmotocross worden verreden die in de volksmond beter als de Mini-GP bekend staat.

 

NK Motocross / ONK Zijspannen & Quads - 26 & 27 september 2015

 

Na een jaar van stilte in de septembermaand hebben we toch weer iets nieuws op het programma staan voor het weekeinden van 26 en 27 september. Zo zullen op zaterdag de NK Jeugd en Nationale aan de start verschijnen. Op Zondag worden ONK wedstrijden verreden door de Zijspannen en Quads. Voor de Zijspannen zullen hiermede anderhalve decennia worden doorbroken. Het is namelijk 15-jaar geleden dat er in Lierop nog officile wedstrijden met zijspannen hebben plaatsgevonden. Hiermede zal dan ook een lang- gekoesterde wens van vele zijspanliefhebbers in vervulling komen. De laatste grote zijspanwedstrijd werd immers verreden in 2000 toen de Grand Prix Zijspannen in Lierop aan de start verschenen.

 

Motocross Programma MAC Lierop 2015

Foto: Motocross Programma MAC Lierop 2015.

 

Motocross Programma MAC Lierop 2015

 

22 februari 3-uurs Motocross (In samenwerking met MC Deurne)

26 september NK Motocross (KNMV)

27 september ONK Zijspannen & Quads (KNMV)

08 November Clubmotocross (Mini-GP)

 

The Sidecars are back in Lierop

 

De zijspannen zijn dus weer terug op circuit de Herselse bossen in Lierop. Om u alvast een beetje op te warmen hebben we onderstaand enkele beelden van de zijspannen in Lierop. Onder andere van de Training op zaterdag 4 februari 2012 en de Grand Prix Zijspannen op 10 september 2000.

 

Video: Training Zijspannen Lierop - 2 februari 2012.

 

Video: Dutch GP Lierop Zijspannen 1e manche - 10 september 2000.

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: