MAC Lierop | Grand Prix | Team Schreurs maakt zich op voor nieuw seizoen zijspancross 25-02

Team Schreurs maakt zich op voor nieuw seizoen zijspancross 25-02

ONK Zijspancross 2015

Aankomende zondag 1 maart start het zijspancross seizoen 2015 met een wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) in het Gelderse Lochem.

 

Team Schreurs maakt zich op voor nieuw seizoen zijspancross

Video: Team Schreurs maakt zich op voor nieuw seizoen zijspancross.

 

De gebroeders Rick en Levi Schreurs hebben de wintermaanden hard getraind om weer een volledig seizoen de pannen van het dak te kunnen rijden. Het team heeft zich weer in nieuwe kleuren gestoken en het zijspan is weer op en top geprepareerd.

 

In Varsseveld en Emmen hebben Rick en Levi weer vele meters gemaakt in het zand. De ambities zijn niet anders dan andere jaren. De heren zijn nog jong, maar de doelstellingen zijn niet minder. Veel leren staat bovenaan het lijstje en uiteraard zo hoog mogelijk eindigen in het ONK.

 

De eerste wedstrijd op het circuit "Gageldijk" wordt gelijk een goede krachtmeting voor het team. Het heeft er alle schijn van dat meer dan tien deelnemers uit de top 20 van het wereld kampioenschap aanwezig zullen. Meest uit het oog springen uiteraard Ben Adriaenssen (B) en Ben van den Bogaart (wereld kampioen 2013 en 2014), Daniel Willemsen (10-voudig wereld kampioen) en Robbie Bax, Etienne Bax (4-voudig Nederlands kampioen en 3-voudig vice-wereld kampioen) en Kaspars Stupelis (LV), Valentin Giraud (F) en Nicolas Musset (F) en Stuart Brown (GB) en Josh Chamberlain (GB).

 

Van Rick en Levi mogen (nog) geen wonderen worden verwacht, maar er is geen Olympische gedachte bij het team, dus geen "meedoen is belangrijker dan winnen"!.

 

Het team hoopt dat een ieder die het zijspancrossen een warm toedraagt aankomende zondag aanwezig zal zijn om Rick en Levi aan te moedigen of om te genieten van zijspancross op wereld kampioenschap niveau. Het zal alvast een kleine voorbode zijn wat te zien zal zijn op tweede Pinksterdag in Oldebroek, waar de wereldtop ook aanwezig is voor de Nederlandse Grand Prix.

 

Voor meer nieuws en de volledige wedstrijd kalender van Team Schreurs verwijzen we naar de vernieuwde website: www.teamschreurs.nl

 

 

Bron: BotterCourant

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: