MAC Lierop | Grand Prix | Jeffrey Herlings rijdt eerste meters op de motor 25-11

Jeffrey Herlings rijdt eerste meters op de motor 25-11

MXGP Motocross 2015

Red Bull KTM-rijder Jeffrey Herlings heeft vier maanden na zijn valpartij in Loket, Tsjechie weer zijn eerste meters op een motor gemaakt. Herlings kwam in de kwalificatieheat voor de GP ten val en werd hierbij aangereden door Jordi Tixier.

 

Jeffrey Herlings rijdt eerste meters op de motor

Foto: Jeffrey Herlings rijdt eerste meters op de motor.

 

Zijn heup schoot uit de kom en daarnaast brak hij zijn bekken. Een zware blessure die tot nu toe vier maanden in beslag heeft genomen.

 

Deze week kreeg hij van zijn dokter groen licht om weer terug op de motor te stappen. Hij mag nog niet voluit rijden en daarom begon Jeffrey met het rijden van enduro. Deze week is de planning om nog twee keer op de motor te stappen en dan zal hij begin december richting Spanje trekken om daar rustig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen!

 

De eerste Grand Prix staat gepland op 27 februari, wat betekent dat hij drie maanden de tijd heeft om fit aan de start te komen. Vorig jaar had hij slechts 2,5 week de tijd om klaar te zijn voor de eerste Grand Prix waardoor alles er qua tijd een stuk positiever uit ziet voor de rijder uit Elsendorp.

 

 

Bron: Motocrossplanet

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: