MAC Lierop | Grand Prix | Gecertificeerde baancommissarissen Motocross in Zeeland 10-02

Gecertificeerde baancommissarissen Motocross in Zeeland 10-02

KNMV Nieuws

Op donderdag 4 februari vond voor 2016 de eerste van zeven landelijke instructieavonden voor baancommissaris Motocross/Supermoto plaats, in het clubgebouw van St. RES Axel. Wij zijn blij met de grote opkomst vanuit diverse Zeeuwse motocrossverenigingen. De zaal zat vol met enthousiaste mensen die het hart op de goede plek hebben zitten.

 

De eerste instructieavond van 2016 leverde veel gecertificeerde baancommissarissen op

Foto: KNMV - De eerste instructieavond van 2016 leverde veel gecertificeerde baancommissarissen op.

 

KNMV wedstrijdleider Frank Rottier gaf door middel van een instructiepresentatie meer duidelijkheid over de rol als baancommissaris, waarbij er diverse praktische vragen uit de zaal gesteld werden. Aan het eind van de instructiepresentatie is een toets afgenomen om te controleren of de stof ook daadwerkelijk is blijven hangen.

 

Alle 45 deelnemers hebben de toets met gunstig gevolg gemaakt en zijn nu voor de komende drie jaar gecertificeerd baancommissaris Motocross/Supermoto.

 

Als presentje hebben ze een goodie bag overhandigd gekregen. Dit rugtasje zat vol met een veiligheidshesje, een setje Alpine oordoppen, een notitieblokje met potlood en een naslagwerk over de KNMV baancommissaris Motocross.

 

Rijden met deze baancommissarissen langs de Zeeuwse motocrosscircuits? Dat moet een veilige gedachte voor de sporters in de baan zijn, het komende motocrossseizoen!

 

Bron: KNMV

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: