MAC Lierop | Grand Prix | Schrijf je nu in voor de hobbyklasse en start op GP Circuit Lierop 07-07

Schrijf je nu in voor de hobbyklasse en start op GP Circuit Lierop 07-07

KNMV NK Motocross 2016

Op zaterdag en zondag 16 en 17 juli vindt in Lierop het NK motorcross plaats.

 

Op beide dagen is er ook een klasse voor hobbyrijders met de mogelijkheid om het hele weekend of op n van beide dagen deel te nemen. In deze open hobbyklasse kunnen rijders vanaf 125 - 2 takt t/m mx2/mx1 vooraf online inschrijven via de website van MAC Lierop.

 

 

Inschrijfkosten

 

De kosten voor de inschrijving bedragen 20,- per dag. Wanneer u twee dagen aan de wedstrijden deelneemt bedragen de kosten 30,-. Graag van te voren per bank overmaken op rekeningnummer: NL67 RABO 0128 8906 06 Pas na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief en bent u verzekerd van deelname.

 

Inschrijven Open Clubklasse zaterdag en/of zondag

 

Na verzending ontvangt u de gegevens voor de betaling.

Er wordt gn bevestiging per e-mail verzonden.

 

 

Toegangsprijzen en overnachtingen

 

De entreeprijs voor toeschouwers bedraagt 5 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Overnachten is mogelijk direct langs het circuit en de kosten bedragen 15,- per Camper of auto met Caravan. De Camping is vrijdag 15 juli vanaf 17.00u geopend.

 

KNMV NK Motocross 16 en 17 juli 2016

 

Daarnaast worden op dit weekeind de wedstrijden meetellend voor het KNMV NK Motocross Verreden.

 

Programma NK Motocross

 

Aan de start worden ruim 300 deelnemers verwacht in elf verschillende klassen: 65cc, 85cc, MX2/MX1 Cup, 125cc 2-takt, NK MX2/MX1. Zie het programmaoverzicht voor de tijden en klassenindeling van zaterdag & zondag.

 

Op zaterdag starten de trainingen om 09.00u en de wedstrijden om 12.05u en op zondag staan de motoren om 09.00u achter de starthekken voor de eerste training. De wedstrijden starten op deze dag vanaf 12.15u.

 

Aanmelding

 

Alle deelnemers moeten zich bij aankomst aanmelden bij het Secretariaat welke op beide dagen vanaf 07.00u is geopend. Voor deelnemers van de Hobbyklasse wordt gevraagd om voor in te schrijven via onze website. Ook zij moeten zich vervolgens aanmelden op bovengenoemde tijden bij het Secretariaat.

 

Kortom een geweldig weekeindje Motocross op GP Circuit de Herselse bossen in Lierop.

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: