MXGP - Seizoensfinale circuit van Imola !!! 17-12

MXGP Motocross 2018

Youthstream is de verheugd om de MXGP van Itali als FIM Motocross World Championship Grand Finale 2018 te presenteren op het circuit van Imola op 29 en 30 september.

 

MXGP - Seizoensfinale circuit van Imola !!!

Foto: Youthstream - MXGP - Seizoensfinale circuit van Imola !!!.

 

De wedstrijd van het MXGP-seizoen 2018 is onvermijdelijk fantastisch om de motorcrosstraditie terug te brengen naar Imola na de internationale race georganiseerd door Checco Costa in 1948. Na 70 jaar is Motocross terug waardoor duizenden Italiaanse fans getuige zijn van MXGP op zijn best.

 

Samen met de MXGP en MX2 klasse zal ook de laatste wedstrijd van de WMX en de EMX300 gepresenteerd door FMF Racing Championships samen met de Yamaha YZ125 Super Finale plaatsvinden. Veel nationale helden zullen dat weekend aanwezig zijn in Imola, Antonio Cairoli en Kiara Fontanesi de belangrijkste.

 

Youthstream Vice President David Luongo verklaarde:

 

"Het is een grote eer voor Youthstream om het FIM MXGP World Championship naar Imola te halen voor de Grand Prix van Itali, een van de meest prestigieuze circuits ter wereld. We willen de heer Uberto Selvatico Estense en zijn hele team bedanken voor de beslissing om de motorcross naar deze locatie terug te brengen. We zijn er zeker van dat het parcours en alle activiteiten rondom het evenement uitstekend zullen zijn en dat de fans iets unieks zullen meemaken. Dit evenement brengt MXGP naar een nieuwe, grotere dimensie.

 

Antonio Cairoli, 9-voudig FIM-wereldkampioen deelde het volgende mee:

 

"Ik ben blij om te zien dat Imola op de kalender staat voor 2018, bovendien vanwege het feit dat dit de laatste GP van het jaar is , het zou de juiste plaats kunnen zijn om iets speciaals te vieren voor mijn fans".

 

Film: Youthstream - MXGP - Seizoensfinale circuit van Imola !!!.

 

Kiara Fontanesi, 5-voudig Wereldkampioen Motocross Dames, zei:

 

Ik ben heel blij dat 3 van de 6 wedstrijden volgend jaar in Itali zullen zijn. Dat is voor mij een kans die ik waarschijnlijk nooit zal terugkrijgen. Racen in je thuisland is op de een of andere manier een voordeel dus ik ben heel enthousiast voor volgend seizoen. Het einde van het seizoen in Imola betekent een kans om het kampioenschap te winnen voor al mijn familie en fans op een nieuw circuit en op een nieuw evenement waarvan ik zeker weet dat het echt geweldig gaat worden!

 

Mis deze kans niet om aanwezig te zijn bij de ultieme wedstrijd van MXGP.

 

KLIK HIER om uw tickets van tevoren te kopen met een speciale kerstaanbieding

 

KLIK HIER VIP Imola voor meer details

 

Alle informatie leest u hier www.autodromoimola.it en www.facebook.com/autodromoimola

 

Bron: Youthstream

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: