Teken de Petitie voor MXGP Zwitserland 15-02

De MXGP van Zwitserland mag niet van de kalender verdwijnen

De MXGP van Zwitserland, het motorcrosskampioenschap op de "Schweizer Zucker" in Frauenfeld-Gachnang, heeft in de afgelopen twee jaar internationale wedstrijden georganiseerd welke tot ver buiten Zwitserland niet onopgemerkt zijn gebleven. Het afgelopen seizoen brachten Zwitserse top-motorcrossers Jeremy Seewer en Arnaud Tonus onvergetelijke wedstrijden tijdens de Zwitserse Grand Prix met 30.000 toeschouwers langs het circuit. » TEKEN PETITIE HIER

 

Teken de Petitie voor MXGP Zwitserland

Foto: R.Sdovc - Teken de Petitie voor MXGP Zwitserland.

 

De Zwitserse Motorfederaties FMS en SAM, de organisatie achter MXGP Switzerland en haar partnerclub MRSV Frauenfeld kijken uit naar toekomstige MXGP-evenementen. Maar de editie van 2018, gepland voor de CM-kalender op 18 en 19 augustus, loopt gevaar.

 

Omwonden de tegen MXGP Zwitserland

 

Sommige omwonenden, ondersteund door Pro Natura en WWF Thurgovie, doen hun best om dit MXGP-evenement te voorkomen. Ze plaatsen hun eigen belangen boven het algemeen welzijn om het voortbestaan van deze mooie populaire sport te voorkomen.

 

Wij, de organisatoren - ondersteund door 500 vrijwilligers van 25 bedrijven in de stad Frauenfeld en de regio Thurgau - die democratische rechten en processen erkennen, hebben zich strikt gehouden aan de eisen van het kanton en de gemeenten. Voor 2018 zullen ze zich ook zorgen maken over het aanbrengen van aanvullende verbeteringen, waardoor de zogenaamde storende factoren worden verminderd.

 

Reden

 

In het belang van de meerderheid verdedigt deze petitie niet alleen de oorzaak van onze eigen demonstraties, maar ook andere organisaties die voor dezelfde problemen staan.

 

Wij willen aan de Staatsraad van het kanton Thurgau laten zien dat een groot deel van de bevolking dit sportevenement ondersteunt. De MXGP van Zwitserland mag niet gehinderd worden.

 

We eisen tolerantie en gezond verstand. Daarom dringen we er bij de Raad van State op aan rekening te houden met de wensen van de meerderheid.

 

Teken de Petitie voor MXGP Zwitserland

Foto: R.Sdovc - Teken de Petitie voor MXGP Zwitserland.

 

Uit naam van alle ondertekenaars...!

 

Frauenfeld, 12-02-2018.

 

Teken de Petitie voor behoud MXGP Zwitserland

 

 

Bron: MXGP-Zwitserland

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: