Studio Sport - Herlings zit weer dichter bij de MXGP-Titel 27-08

MXGP Motocross 2018

Motocrosser Jeffrey Herlings heeft in Bulgarije zijn suprematie in de zware MXGP-klasse opnieuw bewezen.

De 23-jarige Brabander was op het harde circuit van Sevlievo in beide manches de concurrentie weer veel te snel af. In het WK-klassement staat Herlings nu 73 punten voor op Antonio Cairoli, die een achtste en tweede plaats liet noteren.

Herlings reed de Sloveen Tim Gajser in de eerste manche op liefst 15 seconden. Cairoli werd door een val opgehouden en kon een goede klassering vergeten. In de tweede race nam Herlings de koppositie al in de eerste ronde over van Cairoli. Hij liep daarna ver uit en finishte met 14 seconden voorsprong op de Italiaan.

The All Time GP winners…

Jeffrey Herlings voert bij de groten der groten van het Wereldkampioenschap Motocross de derde plaats aan.