In Memoriam Bakker Jos Schouten uit Andel 29-06

Jos Schouten dn Bakker, bekend in Andel en omstreken

Vandaag ontvingen we het droevige bericht dat Jos Schouten beter bekend als Jos d'n Bakker uit Andel op 70-jarige leeftijd is overleden.

 

In Memoriam Bakker Jos Schouten uit Andel

Jos Schouten:  * 27-04-1949    28-06-2019

 

Tot december 2016 runde hij het familiebedrijf wat enkele jaren geleden nog het 150-jarige bestaan vierde. Sinds januari 2017 genoot Jos van zijn welverdiende pensioen maar kon het niet laten om bij speciale gelegenheden nog steeds van alles voor iedereen te bakken.

 

In zijn thuishaven Andel was er zelfs een plein naar hem genoemd, genaamd: Jos dn Bakker plein.

 

Jos dn Bakker heeft in zijn leven altijd veel klaar gestaan voor het verenigingsleven. Zo sponsorde hij AFC het Andels Fanfare Corps maar genoot ook grote bekendheid in de motorsport.

 

Jos als echte Motorsportliefhebber

 

Op de internationale wedstrijden bij de GP Motocross in Lierop, waar hij op de GP Camping heel voeg in de morgenstond de verse broden als ontbeit verzorgden. Maar ook op de kleinere wedstrijden was Jos een bekend gezicht rond het Lieropse Circuit en bracht altijd weer wat lekkers uit Andel mee.

 

In Memoriam Bakker Jos Schouten uit Andel

Foto: Melkboer en het Bakkertje samen aan het werk op de GP Camping in Lierop.

 

Bakkertje, de slager en de Melkboer

 

De Bakker kwam jaarlijks naar Lierop, samen met het slagertje, Rien de Melkboer en Brutus waren zij zeer bekende en graag geziene gasten tijdens de wedstrijden op Circuit de Herselse bossen.

 

In Memoriam Bakker Jos Schouten uit Andel

Foto: Melkboer en het Bakkertje samen aan het werk op de GP Camping in Lierop.

 

Jos laat voor ons een zeer bijzondere herinnering na met altijd die lach met veel goeie zin en plezierige praat, een warme persoonlijkheid die we als een van onze vaste MAC Lierop leden heel erg zullen gaan missen.

 

Wij wensen zijn vrouw Adrie, alle naaste familieleden, vrienden en kennissen heel erg veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

 

Bestuur en Leden

MAC Lierop

 

PRINT

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: