NK MON 20 Oktober Lierop Afgelast! 19-10

MON MX-Wedstrijden Lierop

De afgelopen periode is er ook in Lierop de nodige neerslag gevallen. Door de baan goed te prepareren lag deze er toch nog redelijk bij. De bovenlaag was erg vochtig maar het water was voor het grootste deel van de baan. Tot halverwege de week dachten we dan ook dat de komende NK MON wedstrijd van morgen door zou kunnen gaan, mede omdat op de wedstrijd dag droog weer werd voorspeld.

 

NK MON 20 Oktober Lierop Afgelast!

Foto: Weer - NK MON 20 Oktober Lierop Afgelast!.

 

Inmiddels zijn de weervoorspellingen bijgesteld en wordt er vandaag maar ook morgen de hele dag regen voorspelt. Gezien onze ervaringen van de DMX van 6 oktober, waarbij we door de regen op de wedstrijddag de ondergrond zodanig werd dat de veiligheid in het gedrang kwam en de wedstrijd halverwege afgelast moest worden, hebben we nu alsnog moeten besluiten om de wedstrijd van morgen 20 oktober 2019 NIET door te laten gaan. Dit is in gezamenlijkheid met de MON besloten.

 

Met de kennis van nu denken we dat het ook nu niet mogelijk is om een wedstrijd op een verantwoorde/veilige manier te organiseren.

 

De weergoden zijn ons dit jaar niet goed gezind, helaas. Komend jaar hopen we op wat meer geluk, zodat we weer mooie wedstrijden kunnen organiseren, zoals u dat van ons gewend bent.

 

Zie ook onze site www.maclierop.nl

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: