Start ONK Sidecar & Quad Masters in Oldebroek 29-06

ONK Sidecar & Quad Masters 2021

Aankomend weekend zal de officile start plaatsvinden voor het ONK Sidecar & Quad Masters kampioenschap. Door de verdere versoepelingen is er steeds meer mogelijk en komen de evenementen langzamerhand weer opgang. Zo zal circuit "de Bargen" op zaterdag 3 juli het strijdtoneel zijn van de KNMV ONK Sidecar en Quads Masters.

 

Volg LIVE de laatste voorbereidingen op circuit "de Bargen" te Oldebroek

 

Video: Stichting Circuit Oldebroek - Start ONK Sidecar & Quad Masters in Oldebroek.

 

Programma circuit "de Bargen" te Oldebroek

 

Naast het hoofdprogramma bij de Spijkse Metaalhandel vd Heuvel KNMV ONK Sidecar en Quads Masters zullen de NK Quads, NK Sidecars en NK Rookie Quads achter het starthek op de terreinen van het Gelderse 't Loo verschijnen.

 

Stichting Circuit Oldebroek is trots om deze wedstrijd te mogen organiseren en hiervoor wordt momenteel de laatste hand gelegd het circuit in topvorm te prepareren. Verdere details over dit evenement worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

Corona 1,5 meter restricties gelden op het hele circuit

 

Publiek heeft geen negatieve test of vaccinatiebewijs nodig om het terrein op te komen, maar hier moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden worden. Op het naleven van deze maatregelen zal worden toegezien. De organisatie roept de bezoekers dan ook op zich aan de anderhalve-meter te houden zodat wij er gezamenlijk een prachtige dag van kunnen maken! Volg hiervoor de aanwijzingen van de medewerkers van Stichting Circuit Oldebroek.

 

Start ONK Sidecar & Quad Masters in Oldebroek

Foto: Stichting Circuit Oldebroek - Start ONK Sidecar & Quad Masters in Oldebroek.

 

Voorverkoop Spijkse Metaalhandel vd Heuvel KNMV ONK Sidecar en Quads Masters

 

U kunt n ticket per persoon bestellen en deze staan op naam en worden direct na betaling naar het door u opgegeven e-mailadres verzonden. Print deze uit en neem deze mee bij het ophalen van uw toegangsbewijs bij de kassa. Hier wordt uw E-ticket omgeruild voor een polsbandje. Het toegangsbewijs wordt eenmalig verstrekt en geeft toegang aan n persoon.

 

KLIK HIER Voor uw kaarten in de voorverkoop te bestellen

 

Volwassenen vanaf 18 jaar 20,-

Jeugd 13 t/m 17 jaar 10,-

 

Inschrijvingen ONK Sidecar en Quad Masters Oldebroek

 

KLIK HIER Om uw online vooraf aan te melden

 

De inschrijving moet donderdagavond uiterlijk om 23.59 uur binnen moet zijn.

 

Titelsponsor Spijkse Metaalhandel van den Heuvel

 

Stichting Circuit Oldebroek en Spijkse Metaalhandel van den Heuvel hebben een overeenstemming bereikt waarmee het in Spijk gevestigde bedrijf zich naamsponsor van het evenement mag noemen. "De Spijkse" is niet meer weg te denken uit de zijspancross-wereld. Het logo met de "drie H-tjes" heeft gepronkt op de stickerssets en shirts van enorm veel teams en Kees en Piet zijn als groot liefhebber van de sport op nagenoeg alle wedstrijden aanwezig. Naast deze steun blijven Van Werven, Fobbe Campers, Trendhout en Heitink Transport verbonden als hoofdsponsor van Stichting Circuit Oldebroek.

 

Circuit de Bargen is makkelijk bereikbaar vanaf de A28 afrit 17 (N308 Wezep). Meer informatie over het evenement is terug te vinden via de website van Stichting Circuit Oldebroek www.stichtingcircuitoldebroek.nl

 

Persaccreditatie aanvragen? Stuur een mail naar pers@stichtingcircuitoldebroek.nl

 

Wedstrijdkalender ONK Sidecar & Quad Masters 2021

 

06-06-2021 Varsseveld (afgelast)

03-07-2021 Oldebroek

16-07-2021 Lichtevoorde (afgelast)

12-09-2021 Lierop

19-09-2021 Oss (Alleen Quad)

26-09-2021 Geldermalsen (Alleen Quad)

 

Bron: Stichting Circuit Oldebroek

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: