Plaatselijke favorieten aan de start in Lierop - 12 september 2021 10-09

Zijspan & Quad wedstrijden in Lierop

Het circuit van MAC Lierop zal zondag 12 september het strijdtoneel vormen voor het Open Nederlands Kampioenschap Zijspannen en Quads.

 

In de klassen bij de ONK Sidecars komen Stephan Wijers & Loet van der Putten aan de start welke momenteel op een 10e positie staan in de tussenstand. Halverwege augustus maakten zijn hun WK debuut met de start van het GP-kampioenschap in Tsjechië. Bij de NK Zijspannen staan plaatselijke favorieten aan de vertrekmeet en geven acte de présence in Lierop, zoals de teams van Ruben van Werven & Nick Maas, Lins Stijnen & Han van Hal en Marcel van Wanrooij & Brian van Wanrooij welke respectievelijke 20e, 29e en 34e plaatsen aanvoeren in de tussenstand.

 

Plaatselijke favorieten aan de start in Lierop

Foto: Chantal Janssen - Loet van der Putten & Stephan Wijers.

 

Bijprogramma in Lierop NK Zijspan/Quads en NK Rookie Quads

 

Naast het hoofdprogramma komen ook de NK Quads, NK Zijspan en de NK Rookie Quads aan de start in Lierop. De trainingen starten omstreeks 09.00 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur.

 

Tussenstand klassement Dutch ONK Sidecars & Quad Masters

 

Het algehele overzicht van de wedstrijden en tussenstanden/klasseringen is in onderstaand overzicht terug te vinden.

 

» KLIK HIER - Voor het klassement overzicht

» KLIK HIER - Uitslagen ONK Sidecar/Quads Berghem

» KLIK HIER - Uitslagen ONK Sidecar/Quads Oldebroek

 

Time-table wedstrijdschema ONK Sidecard & Quad Masters Lierop

 

Motorsportbond KNMV maakt het complete programmaoverzicht van a.s. zondag in Lierop bekend.

 

» KLIK HIER - Time-table (Programma overzicht) KNMV Dutch ONK Sidecars & Quad Masters Lierop

 

Houd volgens de covid-19 pandemie rekening met onderstaande punten

 

Vaccinatiebewijs of Testen voor toegang VERPLICHT!

 

Als gevolg van de corona pandemie hebben we nog altijd te dealen met de nodige maatregelen. De gemeente heeft een evenementenvergunning verleend voor de wedstrijd van 12 september a.s., maar daarbij moeten we aangaande de huidige regelgeving rekening houden met de nodige beperkingen.

 

Doordat het gaat om een evenement zonder vaste zitplaatsen geldt het volgende regelgeving:

  • Het evenement is alleen toegankelijk met een ‘coronatoegangsbewijs’, dat wil zeggen dat met een QR-code aangetoond moet worden dat men of volwaardig gevaccineerd is of uiterlijk 24 uur voor het betreden van het terrein negatief getest is op corona (“testen voor toegang”). Dit geldt voor zowel publiek als rijders/begeleiders;
  • Het is niet mogelijk om te overnachten op het circuit;
  • Het evenement is toegankelijk voor maximaal 750 personen. Hierdoor kunnen er naast de rijders/begeleiders slechts 500 bezoekers (publiek) aanwezig zijn.

Doordat er slechts 500 bezoekers als publiek toe kunnen laten is het noodzakelijk dat bezoekers een ticket kopen in de voorverkoop. Alleen dan kan men de wedstrijd bezoeken.

 

De entree voor volwassenen is € 25,00 en voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar € 12,50. Voor kinderen onder de 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. De voorverkoop van de tickets is te vinden via deze website.

 

A T T E N T I E :
Het gehele terrein inclusief de paddock is voor bezoekers bereikbaar. Alleen het gesloten park achter het startterrein is exclusief voor rijders en begeleiders toegankelijk.

 

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: