MAC Lierop dankt sponsoren- en vrijwilligers ONK Motorcross 21-03

ONK Motorcross 2022

Afgelopen weekend vond in Lierop de openingswedstrijd voor het ONK Solo Motocross Kampioenschap plaats. De dag startte aanvankelijk somber maar rond het middaguur brak de zon door en werd het een hele mooie motorcross dag. Op het loodzware circuit de Herselse bossen was er een grote opkomst en konden we bijna 200 rijders verwelkomen met winnaars, Jarne Bervoets 85cc, Janis Reisulis 125cc, Lucas Coenen 250cc en Calvin Vlaanderen 500cc.

 

MAC Lierop dankt sponsoren- en vrijwilligers ONK Motorcross

Foto: Stefan Adriaans - MAC Lierop dankt sponsoren- en vrijwilligers ONK Motorcross.

 

MAC Lierop wil vanaf deze plaats een hartelijk woord van dank uitspreken aan alle vrijwilligers welke de afgelopen weken vele uren bezig zijn geweest de complete accommodatie tot in perfectie op te tuigen en iedereen die tijdens de wedstrijden heeft meegeholpen, die het evenement mede tot een groot succes maakten.

 

En last but not least, een groot woord van dank aan onze Sponsoren voor alle onvoorwaardelijke steun aan onze festiviteiten!

 

Tot ziens op een van onze evenementen in het jubileumjaar ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van MAC Lierop, waarover u in onze berichtgeving de komende periode meer kunt vernemen.

 

Uitslagen ONK Solo Motorcross Lierop

 

» KLIK HIER Voor het complete uitslagenoverzicht van de wedstrijden...

 

 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2024

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN

 

KNMV NIEUWS

MX-MASTERPLAN

 

MX PROMOTIONS: