NIEUWS GALLERY TRANINGSTIJDEN PROFILE KALENDER GASTENBOEK CONTACT

 

Laatste week voor aftrap NK Jeugd seizoen 2011 28-02

NK Motocross Oldebroek


Oldebroek - Laatste week voor aftrap NK Jeugd seizoen 2011Stichting Circuit Oldebroek is er klaar voor.

Na weken van voorbereiding en strakke planning is het met nog een week te gaan dan toch zover. De baan en alles er omheen ligt er perfect bij , de laatste twee zaterdagen is er echt vooruitgang geboekt.

“Omdat we zo vroeg in het jaar zitten missen we enkele zaterdagen maar ik ben trots op onze vrijwilligers dat ze in zo’n korte periode de baan toch weer in deze staat weten op te bouwen” aldus een tevreden voorzitter Bekenkamp.

Het circuit ligt er tot nu toe goed bij er zijn enkele vochtige plekken, maar op de vroege ochtend van 5 maart zullen de machinisten van grondverzetbedrijf Van Werven de baan helemaal vlakken.

Voor aankomende zaterdag 5 maart staat er veel op het programma. Aangezien dit de eerste wedstrijd is om het Nederlands Kampioenschap Jeugd worden er veel rijders in alle klassen verwacht. Ook in de klasse voor de solo clubrijders worden er twee groepen gemaakt , de inschrijving voor deze klasse zijn nu definitief gesloten, de meest actuele deelnemerslijst staat op de site.

Stichting Circuit Oldebroek heet u van harte welkom op

zaterdag 5 maart bij het NK voor de jeugd en twee weken later op zaterdag 19 maart tijdens het ONK Zijspan, Quads en MX-3, info over dit evenement volgt na de NK Jeugd.

Er wordt beide dagen om 09:30 gestart met de trainingen en om 12:00 wordt er voor de eerste keer gestart . Kijk voor het laatste nieuws en alle informatie op www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Oldebroek - Laatste week voor aftrap NK Jeugd seizoen 2011


KLIK HIER - Wedstrijdschema NK Jeugd Motocross Oldebroek


KLIK HIER - Voor de uitgebreide wedstrijd kalender 2011 van Harrie Basten

 

Openings wedstrijd Oldebroek 05-03-2011


Bron: Stichting Circuit Oldebroek

TOP

 
 
 

 
 

HYVES

 

 

SPONSORS