Geslaagde Clubmotocross bij Motorclub MAC Lierop 08-11

Clubmotocross MAC Lierop 7 november 2010


Op zondag 7 november organiseerde MAC Lierop haar Open Clubwedstrijd waar ze jaarlijks kunnen rekenen op een groot aantal deelnemers. Voor iedereen was er de mogelijkheid om een wedstrijd te rijden op 1 van de zwaarste Grand Prix circuits van de wereld.

 

MAC Lierop Clubmotocross - Harrie Basten NK 85cc gr

Foto: Lieropse Crosser Harrie Basten debuteerden bij de 85cc Grote wielen.


Alle soloklassen kwamen afgelopen zondag aan de start: vanaf de 65cc klasse t/m de MX2 klasse, hobbyrijders en startbewijshouders, veteranen 40+ en de nieuwe klasse voor Quads vanaf 16 jaar.

Op zaterdagmiddag waren de eerste rijders gearriveerd op Circuit de Herselse Bossen.
Zoals gewoonlijk staat Lierop bekend om zijn gezellige zaterdagavond voor de Open Clubwedstrijd want dan is er altijd een gezellig feestje in de feesttent op het circuit.

Ruim 240 deelnemers uit alle windstreken van Nederland en BelgiŽ reisden af naar het Brabantse Lierop. De organisatie loopt ieder jaar weer net zo gesmeerd als tijdens de jaarlijkse GP. In hoog tempo werden alle manches afgewerkt door de organisatie zodat iedereen zijn wedstrijden kon rijden. De trainingen begonnen in alle vroegte al om 08.30u waarna om 10.00u de wedstrijden van start gingen. Over het hele land kregen we veel vragen van deelnemers of de wedstrijd wel doorging. Elders waren de weersgoden niet zo gunstig, behalve dan in Lierop.

Thuisrijder Harrie Basten behaalde een 2e plaats bij de 85cc grote wielen start bewijshouders.
Bij de 85cc kleine wielen behaalde Joep en Anouk Greijmans uit Someren-Eind een 11e en een 13e plaats. Bij MX2 Hobby klasse reden verschillende Somerense rijders mee, in een A en B groep.
Clubleden Geert-Jan Hendrikx & Sander Nooijen haalden respectievelijk een 4e en 9e plaats in de einduitslag bij de MX1 Hobbyklasse. De MX1 en MX2 klasse start bewijshouders reed Frank Hurkmans uit Lierop naar een 25e plaats. Het was weer een geslaagde crossdag want Gezelligheid en volop Ambiance is tijdens de Open Clubwedstrijd in Lierop verzekert.

De organisatie bedankt een ieder die zijn bijdragen geleverd heeft aan het wel slagen van dit evenement.

>>> Uitslagen & Foto's Clubmotocross 7 november 2010

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2011

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

 

Clubwedstrijd INFO:

 

INFO-DEELNEMERS

TIME-TABLE / INFO

PERSBERICHTEN

INSCHRIJVEN

ENTRY-LIST

CONTACT

 

IN MEMORIAM

WIM SMITS