Entry-List FIM GP Spanje - Bellpuig 14-05

Entry-List Motocross World Championships GP Spanje


MX1 Entry-List GP Spanje
Na de modder van Portugal gaat het Wereld Kampioenschap MX1 verder in Spanje. Op het Circuit de Motocr˛s de Catalunya wordt de vijfde wedstrijd van het kampioenschap verreden. De meeste opvallende naam op de startlijst in de Amerikaan Billy Laninovich die de plek van de geblesseerd Manuel Priem overneemt bij Aprilia. We missen nog altijd Shannon Terreblanche en het Buildbase-CCM Racing Team, Tom Church en Stephen Sword, is ook afwezig,

MX2 Entry-List GP Spanje
De vijfde wedstrijd van het Werled Kampioenschap MX2 wordt komend weekend verreden in Spanje. Op het circuit van Bellpuig zal Gautier Paulin terugkeren in het kampioenschap nadat hij door een onderbeenbreuk lang uitgeschakeld is geweest. Verder zien we opnieuw Dennis Ullrich op de lijst en is Nick Kouwenberg nieuw bij het JUMBO-TvE MX Team.

Women Entry-List GP Spanje
Komend weekend komen de dames in actie voor de derde wedstrijd van hun FIM Women Motocross World Championship. Stephanie Laier heeft de eerste twee wedstrijden weten te winnen dus het wordt tijd dat ze geklopt wordt. Livia Lancelot of Maria Franke hebben de beste kaarten om dit te doen maar we kunnen ook iets verwachten van Larissa Papenmeier die het afgelopen weekend niet lekker tot scoren kwam. Hopelijk kan Marielle de Mol haar sterke rijden van de laatste weken door trekken naar Bellpuig.


FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Spanje - Bellpuig – Entry list


>>> Grand Prix van Spanje live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN