De Amerikaanse Grand Prix: Een droom die uit komt voor Jeffrey Herlings 28-05

Grand Prix USA


Voor Jeffrey Herlings uit het Red Bull KTM Factory Team staat dit weekend de Amerikaanse Grand Prix op het programma. Deze wedstrijd wordt verreden op het legendarische circuit van Glen Helen. In 1992 werd er voor de laatste keer een Grand Prix op dit circuit verreden. Toen ging de overwinning naar de Fransman Jean Michel Bayle.

Jeffrey Herlings

Voor Jeffrey is het een droom die uitkomt. Al lange tijd heeft hij uitgekeken naar deze Grand Prix omdat hij er al zijn hele leven van droomt om in Amerika te rijden. De rijder uit Elsendorp was op donderdag samen met zijn teammaten te vinden op het circuit van Pala Raceway waar hij zich aan het voorbereiden was op de Grand Prix van aanstaand weekend.

De Amerikaanse Grand Prix is de zesde wedstrijd uit een serie van vijftien. Jeffrey staat momenteel op een derde plaats en staat slechts 8 punten achter de tweede man. Vanwege zijn nulscore in de tweede manche van de Grand Prix in Spanje staat hij er 34 achter op de leider in de tussenstand.

De trainingen en kwalificatieheat worden op zaterdagavond verreden. De beide manches staan gepland voor zondagavond. De eerste manche gaat van start om 21:00 uur Nederlandse tijd en de tweede manche wordt verreden om 00:00 uur. Op de tv zender Motors TV kunt u beide manches live bekijken. Mocht u deze zender niet kunnen ontvangen dan kunt u de beide manches ook live bekijken op internet: www.redbull.com

>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> Entry-List FIM GP USA - Glen Helen


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: JeffreyHerlings / Motocrossplanet

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN