Entry-List FIM GP Frankrijk - Saint Jean d’Angely 03-06

Entry-List Motocross World Championships GP Frankrijk


MX1 Entry-List GP Frankrijk
Kan de overheersing van KTM in de MX1 tijdens de Franse GP gestopt worden? De zevende GP van het seizoen wordt dit weekend verreden op het mooie circuit van Saint Jean d’Angely. Op de Entry-List zien we Loic Leonce terug keren in het WK na zijn zware knieblessure. Verder zien het het Buildbase-CCM Racing Team weer in actie en dat geldt ook voor Shannon Terreblanche.

MX1 Marc de Reuver mist de GP van Frankrijk
Dit weekend zien we Marc de Reuver niet in actie tijdens de Grand Prix van Frankrijk. De Suzuki-rijder heeft al een paar weken last van een ontsteking aan zijn bekken. Door de grote hoeveelheid reeds verreden wedstrijden was er nog geen tijd om De Reuver te behandelen. Nu heeft de Amstelvener met de teamleiding besloten rust in te lassen, tijdens de GP van Duitsland zal ‘Calimero’ weer aan de start verschijnen net als zijn teamgenoot Jose Antonio Butron.


MX2 Entry-List GP Frankrijk
Het Wereld Kampioenschap motocross komt terug naar Europe. Voor dit weekend staat de Grand Prix van Frankrijk op de kalender. Marvin Musquin, toch wel de man van het seizoen, komt als leider naar Saint Jean d’Angely. Op de MX2 Entry-List geen nieuwe grote namen, we zien Luke Hawkins vanuit het EK net als Robin Kappel. Wel missen we Nick Kouwenberg op deze lijst maar daar wordt aan gewerkt.

Women Entry-List GP Frankrijk
Voor eigen publiek Livia Lancelot natuurlijk een einde brengen aan de heerschap van Stephanie Laier. De Duitser won alle drie de verredden GP’s dit seizoen. Lancelot rijdt voor eigen publiek en kent goed de weg op het circuit van Saint Jean D’Angely. We zien geen grote verrassingen, op de entry-list missen we echter wel de namen van Natascha Fransoo, Anne Borchers en Sonja van Hoof.

FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Frankrijk - Saint Jean d’Angely – Entry list


>>> Grand Prix van Frankrijk live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN