Entry-List FIM GP Duitsland - Teutschenthal 18-06

Entry-List Motocross World Championships GP Duitsland


MX1 Entry-List GP Duitsland
De komende drie weekenden komt het Wereld Kampioenschap MX1 is een stroom versnelling met wedstrijden in Duitsland, Letland en Zweden. De grote verrassing op de Entry-List is Dean Ferris, de Australier komt in actie voor Team Honda Martin. Ondanks dat Stephen Sword op de lijst staat ontbreekt CCM Racing Team in Teutschenthal. Verder lijkt Filips Kempelis de handdoek in de ring te hebben gegooid omtrent het WK MX1.


Marc de Reuver weer aan de start in Duitsland

Na de paarweken rus die Marc de Reuver noodgedwongen moest inlassen wegens een ontsteking aan zijn bekken, zal ‘Calimero’ tijdens de GP van Duitsland net als zijn teamgenoot Jose Antonio Butron weer aan de start verschijnen.


MX2 Entry-List GP Duitsland
Kan Ken Roczen de stunt van vorig jaar herhalen en voor eigen publiek de GP winnen? Dit weekend staat de Duitse GP op de kalender en zoals altijd neemt Roczen alleen genoegen met het maximale. Verder zien we op het circuit van Teutschenthal de Tsjech Martin Michek in actie, hij ‘vervangt’ Khounsith Vongsana die de overstap naar KTM Silveraction heeft gemaakt. Lars Oldekamp vervangt de Tsjech Petr Smitka bij het Team Sarholz-KTM Germany.

Women Entry-List GP Duitsland
Met zoveel Duitse dames voorin inhet FIM Women World Championship Motocross mag de Duitse GP niet op de kalender ontbreken. Toch werd pas later in het seizoen bekend dat de dames in actie gaan komen op het circuit van Teutschenthal. Krijgen we opnieuw een compleet Duits podium net als vorig jaar?

FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Duitsland - Teutschenthal – Entry list


>>> Grand Prix van Duitsland live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN