Jeremy Delince ook in Loket en Lierop aan de start 07-07

WK Grand Prix Motocross


Jeremy Delince maakte een geslaagd debuut in de het wereldkampioenschap MX2 want Jacky Martens bereikte een overeenkomst met het team van Jeremy om ook in Loket en Lierop aan de start te komen voor het Nestaan JM Racing Team. Dennis Verbruggen werkt ondertussen aan zijn comeback die gepland is op 1 augustus in Lommel.
 

Jeremy Delince - GP Sweden Jeremy Delince - GP Sweden

Foto: Jeremy Delince aan de start tijdens de Grand Prix van Uddevalla in Sweden.


Nestaan-JMRacing teammanager Jacky Martens;”Opnieuw een super prestatie van Jordi Tixier die ook op Zweedse bodem het 125 gebeuren domineert. Ook Jeremy Delince heeft een mooie prestatie neergezet.

Als nieuwkomer in de GP moest hij het tempo meteen met zo’n 25% opvoeren terwijl hij van de week

niet meer dan 15 minuten heeft kunnen trainen met de 250SXF.


Alles is nieuw voor Jeremy en zijn grote inspanning tijdens de eerste race heeft er voor gezorgd dat hij in de tweede race na 15 minuten de man met de hamer tegenkwam. Jeremy is een jongen met veel potentieel. Ik heb met zijn huidige team een overeenkomst kunnen sluiten zodat Jeremy voor Nestaan-JMRacing aan de start komt

tijdens de GP van Loket en Lierop.


Tegelijkertijd werken we aan de comeback van Dennis Verbruggen tijdens de GP van Lommel op 1 Augustus.
De situatie van Axel Alletru is stabiel. Axel is vorige week donderdag vanuit Letland teruggevlogen naar Frankrijk, waarna hij op vrijdag een scan heeft gehad en afgelopen zaterdag is hij geopereerd.”

Bron: MX-World - Marcel Dirkx

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN