Entry-List FIM GP BelgiŽ - Lommel 30-07

Entry-List Motocross World Championships GP BelgiŽ


MX1 Entry-List GP Belgie
Na een zomerstop gaat dit weekend het MX1 Wereld Kampioenschap verder in het Belgische Lommel. Op de entry-list voor de elfde GP van het seizoen zien we diverse verrassingen. Zo missen we Anthony Boissiere en Shannon Terreblanche op de lijst en keert Manuel Monni terug na zijn crash in Portugal. Verder zien we Augusts Justs overstappen naar de MX1 en lijkt het Buildbase-CCM Racing Team dit jaar het WK links te laten liggen. Jonathan Barragan en zijn Kawasaki-teamgenoot Sebastien Pourcel komen terug van hun blessureleed.

Wesley Maas kan door een knieblessure niet in actie komen. Stuwey Reijnders heeft inmiddels groen licht gekregen om te kunnen starten in Lommel.

MX2 Entry-List GP Belgie
Op de MX2 Entry-List zien we diverse nieuwe namen zoals Alexander Eriksson die het seizoen gaat afmaken bij KTM UK. Verder keer Glenn Coldenhoff terug na zijn elleboogblessure en ook de Sloveen Klemen Gercar is weer fit. Verder valt op dat Lars Oldekamp de EK MX2 in eigenland laat schieten voor deze Belgische GP in Lommel. Met vier Nederlanders aan de start beloofd het een mooie wedstrijd te worden, want we zien ook Nick Kouwenberg weer met een Suzuki op de lijst staan.


FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - BelgiŽ - Lommel – Entry list


>>> Grand Prix van BelgiŽ live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN