Entry-List FIM GP TsjechiŽ - Loket 06-08

Entry-List Motocross World Championships GP TsjechiŽ


MX1 Entry-List GP Tsjechie
Een week na de zware zandbak gaat het Wereld Kampioenschap verder op het mooie circuit van Loket. Op de entry-list van de Tsjechische GP valt op dat CCM Racing Team terug keert in het WK. Verder valt op dat de Tsjech Filip Neugebauer niet in actie komt en Julien Bill maakt zijn Ďdebuutí op de KTM. Shannon Terreblanche keert terug van zijn vingerbreuk, Xavier Boog en Jimmy Albertson gaan het na hun zware val in Lommel weer proberen.

MX2 Entry-List GP Tsjechie
Op de Entry-List voor de GP van Tsjechie zien we geen grote verrassingen al valt de afwezigheid van Team Silveraction-AXO-KTM op. Het Italiaanse team zou financieel in zwaar weer zitten en waarschijnlijk niet meer terug komen op de circuits. Jeremy Delince komt weer in actie voor het Nestaan-JM Racing Team terwijl Killian Auberson zijn debuut gaan maken. De Zwitser staan in eigenland aan de leiding in het MX2 kampioenschap. Verder valt ook de naam van Cedric Lieber op, de Belg wil in 2011 graag door groeien naar het WK.

Women Entry-List GP Tsjechie
Na een pauze van bijna twee maanden gaat het FIM Women World Championship Motocross dit weekend verder. Op het mooie circuit van Loket komen de dames voor de eerste keer in actie opjacht naar WK punten. Steffie Laier staat vanaf de eerste wedstrijd aan de leiding, in Teutschenthal werd ze echter geklopt door Larissa Papenmeier. Kan Livia Lancelot haar eerste zege op KTM binnen halen? En is Shirley Verkade voldoende hersteld van haar enkelblessure die ze in Genk opliep.


FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Czech Republic - Loket – Entry list


>>> Grand Prix van TsjechiŽ live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN