Heeft Marc de Reuver nog een verrassing in petto? 31-08

Persbericht Grand Prix Lierop 4 en 5 september 2010


Afgelopen zondag is Marc de Reuver, die in 2008 de MX1 Grand Prix in Lierop won, voor het eerst in zijn carrière Nederlands kampioen in de MX1 geworden. En dat met nog één wedstrijd voor de boeg. En een paar weken eerder werd hij ook al tweede tijdens een goed bezette internationale motorcross in België op de zware zandomloop van Mol-Balen. Het afgelopen jaar ging het in de GP’s maar mondjesmaat met de in België wonende Nederlander. Door sommigen is hij al afgeschreven maar meestal is het zo als je dat bij De Reuver denkt hij plotseling weer zeer nadrukkelijk op de voorgrond kan treden. Nu Jeffrey Herlings, die afgelopen week succesvol is geopereerd aan zijn schouder, in Lierop niet van de partij kan zijn heeft Marc de Reuver de kans om de Nederlandse favorietenrol naar zich toe te trekken. Of dat ook gaat lukken blijft bij de wispelturige De Reuver altijd een vraagteken. Maar kom, wie weet gaat hij iedereen weer eens verrassen.

 

GP Lierop - Marc de Reuver

Heeft de kersverse Nederlands kampioen MX1 Marc de Reuver

voor Lierop misschien nog een verrassing in petto? - Fotograaf: Peter van der Sanden


Inmiddels zijn de Nederlandse deelnemers voor de Grand Prix in Lierop ook bekend.
In de MX1 is er een start voor Marc de Reuver, Bas Verhoeven, Rob van Vijfeijken en Herjan Brakke.
In de MX2 mogen Glenn Coldenhoff, Ceriel Klein Kromhof, Jeffrey Meurs, Sander van Herpen, Michael van Wezel, Mike van de Bogaert en Nick Kouwenberg van start.
Bij de veteranen net als in de MX2 een groot aantal Nederlandse deelnemers: Hans Berendsen, Hendrik Bruggen, Peter Bergsma, Jan Postema, Frank Xhofleer, Erwin Hendrickx, Klaas Hofstede, Jerry Klaaysen, Ton van Grinsven, Harry Koops en Marco de Blaey.
Het is heel goed mogelijk dat er op het laatste moment (vrijdag voor de GP) nog enkele Nederlanders aan de deelnemerslijsten toegevoegd kunnen worden. Dat heeft dan te maken met eventuele afmeldingen van buitenlandse rijders.

De aanvangstijden van de diverse wedstrijden zijn als volgt: MX1 op zaterdag 16.40 uur kwalificatierace, zondag 13.00 uur eerste manche en 16.00 uur tweede manche. MX2 op zaterdag 16.00 uur kwalificatierace, zondag 12.00 uur eerste manche en om 15.00 uur tweede manche. De veteranen rijden op zaterdag om 15.00 uur hun eerste manche en op zondag om 11.00 uur hun tweede.

Zoals ieder jaar is er in Lierop weer voldoende gelegenheid om dicht bij het circuit te overnachten. In de feesttent is op zaterdagavond vertier voor jong en oud met de band ‘Third Half’. Kijk voor de laatste info, toegangsprijzen en speciale Viparrangementen op deze website.

Live Muziek in Lierop op Zaterdagavond 4 september

Zaterdagavond 4 september is op het feestterrein van MAC Lierop een Live optreden van de Band ThirdHalf.

Third Half bouwt altijd en overal een feestje! Een rete strakke live band, met een dijk van een show gevuld met covers van “rock ’n roll tot hardrock”.

 

GP Lierop - Liveband Third Half


Een rockshow, geheel in stijl naar 4 stemmige balads… de show blijft boeien, verrassen én ballen houden!

Van contrabas tot motorzaag alles wordt uit de kast gehaald om het publiek “los” te krijgen.

Het optreden is GRATIS toegankelijk. Dusss.... zorg dat je d'r bij bent.
Op zaterdagavond 4 september aanvang vanaf 20.30u op de Kerkenhuis in Lierop.

Bron: MPS - Peter van der Sanden

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN