Omroep Brabant doet verslag van Grand Prix Motocross Lierop 02-09

Persbericht Grand Prix Lierop 4 en 5 september 2010


Omroep Brabant TV doet uitgebreid verslag van de Grand Prix in Lierop. Dit begint al op zondagavond 5 september met een verslag in Brabant Nieuws. Op maandagavond 6 september volgt een uitgebreide samenvatting van de Grand Prix.


GP Lierop - Omroep Brabant


De Grand Prix van Lierop wordt zondag 5 september gereden op het prachtige circuit ‘De Herselse Bossen’. Er wordt, net als in Valkenswaard, veel publiek verwacht.


Het had de Grand Prix moeten worden van Jeffrey Herlings uit Elsendorp. Zijn overwinning in Valkenswaard en de tweede plaats in Lommel maakten hem tot de topfavoriet in Lierop. Helaas viel Herlings in de Grand Prix van Tsjechië, waarbij hij een schouderblessure opliep. Geen Jeffrey Herlings dus in Lierop, maar er rijden nog genoeg Brabanders mee, die hoge ogen kunnen gooien.

In de MX 1-klasse gaan Rob van Vijfeijken uit Deurne en Bas Verhoeven uit Best een gooi doen naar een goede uitslag. Ook regiorijder Marc de Reuver uit Lommel is van de partij. In een vroeger leven was hij een groot talent. Wie weet lost hij eindelijk zijn belofte in tijdens deze Grand Prix. In de MX 2-klasse doen Michael van Wezel uit
Tilburg en Mike van den Bogaert uit Den Bosch mee.

Op zondagavond 5 september is er al een verslag te zien in Brabant Nieuws. Maandagavond 6 september komt Omroep Brabant TV met een uitgebreid verslag, wat ieder uur wordt herhaald. Voor al het nieuws rond de Grand Prix van Lierop, surf naar www.omroepbrabant.nl

Omroep Brabant; koploper en favoriet van Brabant!

Bron: Omroep Brabant

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN