Entry-List FIM GP Italy - Fermo 10-09

Entry-List Motocross World Championships GP Italy


MX1 Entry-List GP Italie
Op de Entry-List voor de laatste Grand Prix van het seizoen in het Italiaanse Fermo zien we geen grote verrassingen. Manuel Monni en Gregory Aranda keren terug na veel blessureleed. Verder zien we MX3 Wereld Kampioen Carlos Campano in actie en valt de naam van Antionio Balbi Jr op. De Braziliaan gaat uitkomen voor BUD Racing. Het is tevens de laatste GP voor Josh Coppins die na 15 seizoenen afscheid neemt van het WK.

MX2 Entry-List GP Italie
De Wereldtitel is al veroverd door Marvin Musquin maar de laatste GP van het seizoen is geen verplicht nummer. In de eindstand zijn er nog diverse verschuivingen mogelijk. Op de Entry-List voor de GP van Fermo zien we geen grote verrassingen, Samuel Zeni (winnaar EK MX2 afgelopen weekend) is een gastrijder net als de Belgische gebroeders Lieber. Naast Glenn Coldenhoff en Ceriel Klein-Kromhof zien we ook Nick Kouwenberg weer in actie.

Women Entry-List GP Italie
Dit weekend wordt de laatste Grand Prix van het FIM Women World Championship verreden in het Italiaanse Fermo. De Duitse Steffie Laier zal meer dan waarschijnlijk haar titel prolongeren. Livia Lancelot heeft de tweede plek stevig vast, Larissa Papenmeier zal waarschijnlijk haar geblesseerde landgenote Maria Franke passeren in de eindstand. Marielle de Mol is de beste Nederlandse dame in het WK, ze bezet momenteel de zevende plek.

FIM

KLIK HIER - FIM Motocross World Championships - Italy - Fermo – Entry list


>>> Grand Prix van ItaliŽ live op Freecaster TV


>>> GP Motocross ook LIVE te volgen via Motors TV


>>> GP Motocross Kalender 2010

Bron: FIM / KEMCO - Steven van Kempen

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN