Beursfoon Rockstar Suzuki Team sluit overeenkomst met Patrick Roos 11-11

Beursfoon Rockstar Suzuki Team


Het Beursfoon Rockstar Suzuki Team heeft een overeenkomst gesloten met Patrick Roos uit Etten Leur. Roos is al jarenlang een echte topper in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 en wist in 2009 de Nederlandse titel voor zich op te eisen.

Ondanks het feit dat hij dit jaar een moeilijke beginfase kende wist hij het kampioenschap toch af te sluiten op een mooie tweede plaats. Het Beursfoon Rockstar Suzuki Team is dan ook verheugd om Patrick te verwelkomen binnen het team. Patrick zal in 2011 op een Suzuki RM-Z450 van start gaan in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 en zal daarnaast verschillende Grand Prix-wedstrijden mee pakken die verreden worden op zandcircuits.

Commentaar Tjeerd Meppelink (Nimag Suzuki): ''Patrick heeft al meerdere jaren laten zien uit het goede racehout gesneden te zijn. Naast het feit dat hij veel hoogtepunten heeft gekend, waren er uiteraard ook mindere momenten. Patrick is hier echter alleen maar sterker door geworden, kenmerkend voor een echte sportman! Met Patrick gaan we ons in 2011 focussen op het ONK MX1 en daarnaast pakken we een aantal Grand Prix's in de buurt mee''.

Patrick Roos: "We waren op zoek naar een competitief pakket om in 2011 voor de ONK titel in de MX1 klasse te gaan strijden. Het aanbod van het Beursfoon Rockstar Suzuki Team kwam als geroepen. Het team heeft al veel ervaring en ik ben ervan overtuigd dat het 2011 model van Suzuki met de ondersteuning van Marc Hoegee een absolute winnaar is''.

Commentaar John Beijer: ''We zijn heel blij dat we met Patrick tot een overeenkomst zijn gekomen. Hij is al een aantal jaren een Nederlandse topper in de MX1 klasse en zijn werkhouding past perfect binnen de structuur van het team. Met Patrick in het ONK MX1 hebben we zeker een rijder die mee gaat doen voor de podiumplaatsen".

De partijen zien erg uit naar de samenwerking in 2011. Met de ideale combinatie van de kennis en technische ondersteuning van Marc Hoegee, de snelheid van de coureur en de power van de Suzuki RM-Z450 zal er in het Open Nederlands Kampioenschap rekening gehouden moeten worden met het Beursfoon Rockstar Suzuki Team.

Meer informatie over het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team. vindt u op: www.suzuki-motocross.nl
Meer informatie over Hoegee Suzuki Tuning vindt u op: www.hoegeetech.com

Bron: Beursfoon Rockstar Suzuki Team

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN