Rinus van de Ven: Ik stap nooit meer op de motor 19-11

Van de Ven herstelt beetje bij beetje van zware ongeluk in Duitsland


Rinus van de Ven herstelt beetje bij beetje van zijn zware ongeluk in Duitsland van vorig weekend. De Vlissinger is er van overtuigd dat hij volledig zal genezen, maar zijn motorcrosscarrière is voorbij. “Ik stap nooit, nooit meer op de motor”.

>>> Interview Rinus van de Ven vanuit het Ziekenhuis in Stuttgart

STUTTGART (DUI) – Rinus van de Ven herstelt beetje bij beetje van zijn zware ongeluk in Duitsland van vorig weekend. De Vlissinger is er van overtuigd dat hij volledig zal genezen, maar zijn motorcrosscarrière is voorbij. “Ik stap nooit, nooit meer op de motor”, vertelt de 22-jarige Van de Ven vanuit het ziekenhuis in Stuttgart. “Als het aan mij ligt rijd ik geen meter meer.”


Rinus van de Ven: Ik stap nooit meer op de motor

Van de Ven kwam zaterdavond tijdens de Supercross in de Duitse stad zeer zwaar ten val. Hij brak acht rugwervels, zijn borstbeen en meerdere ribben. Zondag werd de crosser geopereerd. “Ik weet alles nog van die avond”, legt hij bijna een week na het ongeluk uit. “Ik dacht dat ik dood zou gaan omdat ik geen lucht kon krijgen.” Van de Ven is sinds twee dagen van de intensive care-afdeling af en heeft nog veel pijn in zijn rug en buik, maar geeft aan dat het wel steeds wat beter gaat.

Hij is blij met de vele belangstelling en het medeleven dat hij van uit Nederland mondjesmaat meekrijgt. Hoe lang Van de Ven nog in het ziekenhuis van Stuttgart moet blijven is niet bekend. “Het enige dat ik nu kan doen is vechten en snel beter worden”, zegt hij.


Kijk voor meer informatie en reacties via de website van Rinus www.rinusvandeven.com

Bron: Omroep Zeeland

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN