Grote motorbeurs tijdens Motorevenement Hardenberg 19-11

Indoor Supercross met grote Motorbeurs


Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november aanstaande wordt in Evenementenhal Hardenberg de tweede editie van Motorevenement Hardenberg georganiseerd. Met een volledig ingerichte beursvloer op het gebied van motoren en een Indoor Supercross, is dit een uniek evenement in Nederland.

Grote motorbeurs & Supercross tijdens Motorevenement Hardenberg

Op de motorbeurs vindt u diverse importeurs, waaronder Yamaha, Triumph, Ducati, Suzuki, Husqvarna, Kawasaki, KTM, die de nieuwste modellen tonen. Daarnaast staan er op de beurs dealers met nieuwe en gebruikte motoren, vind u allerlei onderdelen en accessoires op het gebied van de motorsport en wordt u voorzien van allerlei informatie over verzekeringen, rijopleidingen, instanties en organisaties, vakanties en overige branchegerelateerde producten en diensten.

Grote motorbeurs & Supercross tijdens Motorevenement Hardenberg


De beurs is ingericht om producten aan te kunnen schaffen, deskundig advies in te winnen en allerlei nieuwe ideen op te doen op het gebied van de motorsport en de motorbranche. Naast de motorbeurs bieden wij u als bezoeker een motorspektakel in de vorm van de Indoor Supercross. Waarbij u met n kaartje zowel de motorbeurs als de Indoor Supercross kunt bezoeken.

Een megaspektakel in Evenementenhal Hardenberg op 26, 27 en 28 november dat je zeker niet mag missen

Alle informatie over de motorbeurs is te vinden op www.motorevenementhardenberg.nl

Informatie over de supercross op www.indoorsupercross.nl

Kaarten Crazy Night! Bestel ze online via de website.

Bron: Motorevenement Hardenberg

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN