Supercross Zeelandhallen Goes 2011 15-12

Supercross Goes van 7 t/m 13 Januari 2011


Stichting Motorsport Zeeland organiseert de 19e editie van de Supercross Goes. Vrijdag 14 en zaterdag 15 januari wordt de Noordzeehal in Goes omgetoverd tot een schitterend indoor circuit. Rondom dit spectaculaire circuit worden zo’n 3000 zitplaatsen gecreëerd. De Westerscheldehal zal weer opgevuld worden door vele standhouders.

De Inschrijving voor de Supercross Goes 2011 is al weer een poosje geopend via hun website. Het loopt al lekker vol maar er kunnen er nog meer bij, dus snel aanmelden. Via de knop Deelname op de website kunt U het inschrijfformulier online invullen.


Supercross Goes van 7 t/m 13 Januari 2011


De wedstrijden vinden plaats op Vrijdag 14 en Zaterdag 15 Januari 2011. In de week voorafgaande aan de wedstrijden, van 7 t/m 13 Januari 2011, zullen er weer trainingsdagen gehouden worden. Dit zijn maar liefst 7 trainingsdagen en men krijgt les van Rinus van de Ven Marco Stallmann. Per trainings groep geldt een maximum van 12 deelnemers en voor deelname aan deze trainingen is een KNMV licentie verplicht!


Er kan online ingeschreven worden voor deze trainingen. Maar let wel op dat deelname aan deze trainingsdagen,

als ook de wedstrijden, pas geregeld is als ook het daarbij behorende inschrijfgeld in overgemaakt en op de rekening van de organisatie staat!


Verder zal er ook weer de Miss Supercross verkiezing komen en ook de One vs. One competitie zal weer gehouden worden. Verder zullen de serie's die de MX 2 op Vrijdag rijdt mee gaan tellen voor plaatsing in de Finale op Zaterdag.


Kortom een boordevol programma met de hoofdrolspelers achter het starthek van eigen bodem NL, Groot-Brittannie, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Polen en Denemarken.


Danny van Thournout en Hans Stolk zijn uw gastheren tijdens de Supercross Goes.

Van achter de microfoon houden zij u van alles op de hoogte.

De komende weken zal op de website meer bekend gemaakt worden als ook de al ingeschreven deelnemers er op worden gezet. Dus hou de website goed in de gaten!


Openingstijden:

14 jan: vanaf 14.30 uur (kassa open 13.00 uur)

15 jan: vanaf 11.30 uur (kassa open 10.00 uur)

Prijzen:

Vrijdag Volwassenen: € 16,- Kids 4 t/m 12 jr: € 10,-

Zaterdag Volwassenen: € 25,- Kids 4 t/m 12 jr: € 15,-

Voor informatie en inschrijving: www.smz.nl

Bron: Hans Stolk / Stichting Motorsport Zeeland

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN