KNMV en MSV Motodrôme samen verder 07-01

Relatie tussen beiden partijen hersteld


Gerard Cramer - MSV Motodrôme EmmenNa de opzegging van het lidmaatschap van de KNMV door MSV Motodrôme uit Emmen heeft de KNMV contact opgenomen met de MSV Motodrôme om te kijken of in een vervolggesprek de relatie tussen beide partijen hersteld zou kunnen worden.


In het daaropvolgende overleg zijn enkele misverstanden uit de wereld geholpen die waren ontstaan over afspraken over de organisatie van een ONK solo motocross.
Gezien de grote investeringen die gedaan moeten worden om een ONK te mogen organiseren is het voor de twaalf door de KNMV geselecteerde clubs zeer wenselijk om meerjarige afspraken te maken. Daarnaast is het is van groot belang om een zo breed mogelijke spreiding van het ONK te realiseren.
Geen enkele club kan exclusiviteit claimen voor de toekomstige organisatie van een bepaalde competitie en dit zal tot uitdrukking worden gebracht in de nieuwe werkwijze om de ONK kalender tot stand te brengen. Hierbij is het uitgangspunt om het ONK solo motocross om de twee jaar aan de geselecteerde clubs toe te wijzen.

KNMV en MSV Motodrôme Emmen samen verder

In het overleg met de KNMV is vastgesteld dat MSV Motodrôme de komende zes jaar tenminste drie keer een ONK solo krijgt toegewezen. Op 22 Mei 2011 zal door de MSV Motodrôme een begin worden gemaakt worden met deze afspraak door een ONK zijspannen te organiseren. Hiermee behoort het conflict tot het verleden en zijn in de toekomst zowel MON- als KNMV-leden weer welkom bij de MSV Motodrôme.

Namens het bestuur van MSV Motodrôme
Gerard Cramer, voorzitter


Bron: MSV Motodrôme Emmen / KNMV

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN