Belangrijk: Oproep van MotoClub Lille VZW 25-01

Wijziging Milieuvergunning MotoClub Lille


Wellicht is het nieuws al bekend dat "klagers" een aanvraag tot wijziging van de milieuvergunning van MotoClub Lille gedaan hebben. De voornaamste vraag van de "klagers" is dat op zon- en feestdagen niet meer zou mogen gereden worden op de Breugelheide. (met uitzondering van 10 wedstrijden per jaar)


De "klagers" beschouwen deze wijziging als een eerste stap in het uitdoofscenario waarvan sommigen dromen. Sluiting is in hun ogen het einddoel. Het bestuur van MotoClub Lille heeft in het verleden alles in het werk gesteld om het crossterrein "De Breugelheide" uit te baten volgens de opgelegde vergunningsvoorwaarden en met respect voor mens, natuur en zijn omgeving.

Belangrijk: Oproep van MotoClub Lille VZW


Wij zijn niet akkoord met een negatieve wijziging van de vergunningsvoorwaarden en daarom gaan wij zwaar in het verweer.

Met de uiterst bereidwillige medewerking van VMBB, FAM en UMC zijn de afgelopen week petitie formulieren verstuurd aan alle piloten. De bedoeling is zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen.

Onze reactie is niet alleen nodig om het voortbestaan van het crossterrein op lange termijn te verzekeren, maar zeker ook omdat het absolute dieptepunt voor de crosswereld bereikt is. Een verdere afbouw van terreinen, waar onze sport kan uitgeoefend worden, is onveilig en ontoelaatbaar.

Motorcrossliefhebbers welke geen schrijven hebben ontvangen kunnen een petitieformulier downloaden van de website van MC Lille: www.mc-lille.be

Let op: de ingevulde formulieren dienen voor 1/02/2011 op het bureel van MC Lille

(Boskant, 118 2275 Lille) gepost te zijn.

We hebben uw steun nodig

KLIK HIER - Het petitieformulier dient voor 1 februari bij ons binnen te zijn


Het bestuur van MotoClub Lille vzw dankt de federaties en u allen bij voorbaat.

Bron: MXWorld / MC Lille

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN