ONK Motocross Oldebroek 5 en 19 maart 2011 13-02

KNMV ONK Motocross Oldebroek


ONK Motocross Oldebroek 5 en 19 maart 2011Stichting Circuit Oldebroek, Loco Radio en 2 vrijwilligers slaan de handen ineen. Zaterdag 5 en 19 maart 2011 zijn er weer motocrosswedstrijden op het circuit “de Bargen” in Oldebroek. Dit jaar geen motocross tijdens de Pasen. Aangezien 5 en 19 maart allebei op een zaterdag vallen heeft Loco minder mensen beschikbaar voor de motocross. Er wordt druk gevoetbald deze dagen.

Dit vonden Evert van 't IJssel en Harry van Putten toch erg spijtig omdat er vooral op 5 maart veel jeugdige motocrossers uit de gemeente Oldebroek meedoen.

Samen zijn Stichting Circuit Oldebroek, de Loco, Evert en Harry tot een goede oplossing gekomen. De Loco stelt het materiaal ter beschikking die benodigd zijn voor het maken van een uitzending op locatie. Evert en Harry verzorgen de presentatie en interviews tijdens de wedstrijden en staan live in verbinding met de studio. Hierdoor hoeft u als luisteraar niks te missen van de verrichtingen van de lokale motocrossers.

Om extra gehoor te geven aan deze samenwerking voor deze motocrosswedstrijden is er op maandagavond 21 februari tussen 19:00 en 21:00 een voorbeschouwing te beluisteren in het programma " Sportief zijn zeker weten" bij de Loco. Speciale gasten tijdens deze uitzending zijn de locale rijders Raymond van de Kruisweg, Mitch van Essen , Mitchel van Essenburg , Jurgen Schoeber en Sharon Wolf. Deze jonge motocrossers zullen door Evert van 't IJssel en Harry van Putten worden geïnterviewd, presentatie is in handen van Henk Lodewijk. Tijdens deze uitzending zullen de jonge motocrossers het hemd van het lijf worden gevraagd over het nieuwe seizoen wat voor de deur staat. Tijdens de NK Jeugd op 5 maart 2011 zullen Evert en Harry de jonge sporters volgen en geregeld met hun praten over hun verrichtingen deze dag.

Door deze samenwerking met voorbeschouwen, presenteren en interviewen wordt er gehoopt u als luisteraar zo goed mogelijk op de hoogte te houden op deze dagen en een mooie interactie te krijgen met de sporters en luisteraars. Stichting Circuit Oldebroek zijn dan ook erg content met deze oplossing en hopen op een mooie wedstrijddag, veel bezoekers en mooie uitzendingen.
 

Vrijwilligers St. Circuit Oldebroek - Foto: Benny van de Werfhorst

Vrijwilligers St. Circuit Oldebroek - Foto: Benny van de Werfhorst


Ondertussen zijn alle vrijwilligers druk in de weer om het circuit op te bouwen. Dit alles gebeurd met een gezellige en ontspannen sfeer. Bennie van de Werfhorst heeft hier een foto reportage van gemaakt en Evert van 't IJssel een film die via onderstaande link te zien zijn. Zonder al deze vrijwilligers zijn de evenementen die Stichting Circuit Oldebroek organiseert niet te realiseren.

Waarvoor onze dank. (kijk op www.eenmixvan.nl voor het filmpje)

De organisatie hoopt op uw komst op 5 maart tijdens de NK Jeugd motocross en op 19 maart de ONK Zijspan, MX3, Quads en in het bijprogramma clubklasse zijspan en clubklasse solo.

KLIK HIER - Aanvullend reglement


Bron: Motocrossplanet / KNMV

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN