Zondag 13 maart start ONK motorcross op loodzware Wolfsbosch circuit in Gemert 16-02

ONK Motocross Gemert


Zondag 13 maart start ONK motorcross op loodzware Wolfsbosch circuit in GemertHet wordt weer bijna tijd om aan motorcross te denken. Op zondag 13 maart start het ONK motorcross van oudsher weer op vertrouwde bodem en wel op het loodzware Wolfsbosch circuit in Gemert. Voor thuisrijder Jeffrey Herlings wordt het zijn eerste Nederlandse wedstrijd na zijn vorig jaar in TsjechiŽ opgelopen schouderblessure.

Herlings is al weer een poos aan het trainen. Aan snelheid heeft hij niks verloren en met de conditie zit het ook al een heel eind goed. Jeffrey zal hoe dan ook in Gemert de te kloppen man zijn in de MX2. De meeste tegenstand mag hij verwachten van de Belgen Jeremy van Horebeek en JoŽl Roelants.

Voor de MX1 hebben zich een aantal Ďzwareí jongens gemeld: Ken de Dijcker, Steven Ramon en Shaun Simpson. Helaas geen Marc de Reuver. De kampioen van 2010 onderging onlangs een operatie en is voor langere tijd uitgeschakeld.

De coureurs in de MX1 en MX2 strijden dit jaar om een enorme prijzenpot. Elke manche valt er 5000 euro te verdelen onder de beste tien. Daarmee komt de totale prijzenpot in Gemert (en bij de andere ONK wedstrijden) op 20.000 euro.

Bron: MXWorld

TOP

 
 
 

 
 

ACTUELE INFO:

 

KALENDER 2010

ROUTEBESCHRIJVING

GESCHIEDENIS

TRAININGSTIJDEN